Konya'daki 5 katlı meşhur binaya yeni kiracı!

Konya'daki 5 katlı meşhur binaya yeni kiracı!

Nalçacı tramvay durağından, Beşyol kavşağına doğru giderken sol tarafta kalan meşhur 5 katlı bina yeni bir işletmeye kiralandı. Bir süre boş kalan ve tadilatı yapılan bina, 2017-2020 yılları arasında Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak hizmet vermişti

Feritpaşa Mahallesi, Ulaşbaba Caddesi üzerinde Numune Hastanesi'nin acil girişinin çaprazında bulunan renkli bina, yeni bir işletmeye kiralandı. Bir dönem Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak hizmet veren binaya, 'Dentinol' ismiyle ağız diş sağlığı polikliniği açıldı. Binada 1 aydır bu işletme hizmet veriyor.

thumbnail-img-8761.jpg

O BİNADA 3 YIL İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET VERDİ

Renkli bina, 2017-2020 tarihleri arasında 3 yıl Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak hizmet verdi. Bina, ilçe sağlık müdürlüğü tarafından kiralanmıştı. Zafer'deki bina tamamlanınca Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü 'kira ödememek' gerekçesiyle yeni yerine taşındı.

thumbnail-img-8758.jpg

'KLİNİĞİMİZ HASTA KABULÜNE BAŞLADI' PANKARTI

Dentinol Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, 1 ay önce Nalçacı tramvay durağından, Beşyol kavşağına doğru giderken sol tarafta kalan meşhur 5 katlı binaya taşındı. Binaya, 'Kliniğimiz hasta kabulüne başlamıştır' pankartı asıldı. Bir süre boş kalsa da, binayı hala Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak bilen Konyalılar bulunuyor.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.