Yöneticiler kampta

Yöneticiler kampta

İkinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren Konyasporda çalışmalar devam ediyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Konyaspor’da çalışmalar devam ediyor. Hasan Dağlı ve Zeki Çimen Antalya’da Hakan ve Gökhan konusunu aydınlığa kavuşturmak için ter dökecekler

 

Konyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları Belek’te sürüyor. Bir haftalık izinin ardından Belek Arcadia otelde kampa giren yeşil-beyazlı takımın oynayacağı özele maçlarda netleşmeye başladı. Ligin ikinci yarısında da kadroyu koruyarak başarılı performansı sürdürmeyi amaçlayan Konyaspor’da Hakan ve Gökhan’ın takımda kalması için görüşmeler sürdürülüyor. Dün Antalya’ya giden yöneticiler her iki futbolcuyla masaya oturarak takımda kalmaları için anlaşma zemini arayacaklardı. Kartallar’ın  önceki akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı antrenmana salonda çalışan Aykut Uluç katılmazken, Ertuğrul Arslan takımla birlikte yapılan düz koşuya katıldıktan sonra ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top kontrolüne dayalı pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 3 takıma ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.

FUTBOLCULAR TESTTEN GEÇTİ

Sezonun ikinci devresine Belek'te kamp yaparak hazırlanan Konyaspor'da, futbolcular dün sabah saatlerinde Arcadia hotel alt sahasında Yo-yo testinden geçirildi.. 4 grup halinde yapılan teste salonda çalışan Aykut Uluç ve takımdan ayrı olarak verilen program doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Ertuğrul Arslan ile Burkina Faso Milli Takım kampına davet edilen Mahamoduou Kere katılmadı. Yo-yo testi sonrasında oyuncular oksijen tüketimi hesaplanarak çıkacak sonuçlara göre her oyuncunun en yüksek dayanıklılık gücü tespit edilecek ve buna göre antrenman programları uygulanacak.

İKİ ÖZEL MAÇ YAPILACAK

Konyaspor’un Belek'te gerçekleştirilen devre arası kampında oynanacak özel maçlarda netleşiyor. Yeşil beyazlılar, 8 Ocak 2012 tarihinde sona erecek kampta iki hazırlık maçı yapacak. Programa göre, Konyaspor 3 Ocak 2012 Salı günü 2. Lig B kategorisi takımlarından Altay, 5 Ocak 2012 Perşembe günü ise Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. Bu arada, yörede kampta bulunan biri yabancı takımla daha özel maç oynanması planlanmakta.

A.KERİM BARDAKÇI U18’DE

U18 Milli Takımımızın, 4-10 Ocak 2012 tarihlerinde Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek Valentin Granatkin Turnuvası'na katılacak aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 1 Ocak 2012 Pazar günü saat 18.00'de, İstanbul Radisson Blu Airport Hotel'de toplanacak. Konyaspor’un genç oyuncusu Abdulkerim Bardakçı’da U18 Milli takımımızın aday kadrosuna çağrıldı. Konyaspor’un kamp yaptığı Antalya kadrosunda yer alan genç futbolcu, cumartesi günü kamptan ayrılarak İstanbul’daki milli takım kampına katılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.