Yolunuz süper lig olsun

Yolunuz süper lig olsun

Süper lig için son 90 dakika.. Torku Konyaspor, bugün Eskişehir’de play-off finalinde Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper lig için son 90 dakika.. Torku Konyaspor, bugün Eskişehir’de play-off finalinde Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Atatürk Stadında ki karşılaşma saat 19:30'da başlayacak ve TRT1’den naklen yayınlanacak. Süper lige çıkacak 3. takımın belli olacağı maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa İlker Coşkun. Bucaspor maçının ardından geceyi İzmir’e geçiren ve Cuma sabah Eskişehir’e geçerek kampa giren Torku Konyaspor’da moral süper. Tüm camia galibiyet ve dolayısıyla Süper lig için kenetlendi. Süper lige çıkılması halinde futbolculara süper prim verilecek. Maçı Konya protokolüyle birlikte çok sayıda bürokrat, iş adamı ve 4 bin kadar taraftar izleyerek yeşil-beyazlı futbolculara destek olacak ve moral verecek. Başkan Ahmet şan ve yöneticiler, teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini, Manisaspor’u yenerek Torku Konyaspor’u 2 yıl aradan sonra yeniden Süperi lige çıkacaklarını dile getirdiler. Yönetim kurulunun tamamı; bugün maçta hazır bulunacak. Torku Konyaspor’da, Manisaspor maçının sona hazırlığı Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Taktik çalışmada futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Kartallar dünü ise dinlenerek geçirdiler. Kırmızı kart cezalısı Ali Turan ile sakatlıkları süren Ali Dere ve Ömer Ali bugünkü maçın kadrosunda yer alamayacak. Ali Turan’ın yerine, sakatlığı nedeniyle Buca’da oynayamayan ve sakatlığı iyiye giden kaptan Erdinç forma giyecek. Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim, Erdinç, Muhammet- İshak, Murat Akın- Şenol, Recep (Neca), Erdal- Ars..Torku Konyaspor ile Manisaspor, bugün 15. maça çıkacaklar. Daha önce oynanan 14 maçın 7’sini Kartallar kazanırken, Manisaspor 3 galip gelebildi. 4 maçta berabere sonuçlandı. Ankara bölgesi hakemi Bülent yıldırım ise, Kartal’ın bu sezon 2. maçına çıkacak. Yıldırım daha önce Konyaspor’un 3-1 yenildiği Çaykur Rizespor maçında düdük çalmıştı.

TARAFTARLAR AKIN AKIN

Konya’dan bugün, Eskişehir’e taraftar akını yaşanacak. Büyükşehir Belediyesi, kulüp ve özel kurumlar tarafından tahsis edilen 50 kadar otobüsle birlikte bir çok taraftarda hızlı trenle Eskişehir’e giderek yeşil-beyazlı takımı destekleyecekler.. Bunların dışında bürokratlar ve bir çok iş adamının da kendi özel arabalarıyla Eskişehir’e gidecekleri bildirildi.. Torku Konyaspor için 4 bin adet bilet ayrıldı.. Federasyon yetkilileri gerektiği taktirde bilet sayısının artırılabileceğini açıkladılar.. Ayrıca 100 adet VİP bileti talep edildi. Biletler, dün öğle saatlerinden itibaren açık tribün 10, kapalı tribün 20 TL olarak Atatürk Stadyumu içerisinde yer alan Konyaspor’a ait gezici Store mağazasından satışa çıkartıldı. Satışlar, bilet kalması halinde bugünde öğle saatlerine kadar devam edecek ve bir taraftar en fazla 3 adet bilet alabilecek..Bu arada, final maçı için Eskişehir Emniyeti tarafından sıkı önlemler alındı. Maça gidecek otobüsler şehir girişinde kontrolden geçirilecek ve bileti olmayan taraftarlar otobüsten indirilerek geri çevrilecek. Bu nedenle, taraftarların bilet almadan gitmemeleri önerildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.