Yolun sonu değil!

Yolun sonu değil!

Konyaspor, bugün Şükrü Saraçoğlunda sezonun en zor ve tansiyonu en yüksek maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 saat 20.00de başlayacak. Maçın hakemi Yunus Yıldırım

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'in 33. haftasında deplasmanda bugün oynayacağı Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor yenilgisinden sonra Giray Bulak ile yollarını ayıran ve takımı Ünal Karaman’a teslim Konyaspor yönetimi, hem oyunculara hem de Ünal Karaman’a güveniyor. Bugün saat 20.00’de başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak olan karşılaşmaya kazanmak için çıkacak olan Konyaspor’da Serhat Akyüz’ün dışında eksik bulunmazken, yeşil-beyazlı futbolcuların morallerinin son derece iyi olduğu belirtildi.  Yeşil-beyazlı takımın İstanbul kafilesinde sakatlıkları süren Serhat Akyüz, Caner, Koray ve Eren ile 3. kaleci Atilla yer almadı. Kartallar, Fenerbahçe karşısında değişik bir dizilişle mücadele edecekler. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde düz koşular yapan Celalettin ile son haftalarda formsuz görünen Mustafa’nın yerine ilk 11’de muhtemelen İsmail ve Da Silva forma giyecek. Konyaspor’un muhtemel 11’i şöyle: Oğuzhan- Milos, Ömer (Mehmet), Kratochvil, İsmail- Bülent, Ayman, Cihan- Serhat Akın, Da Silva- Veysel.
FENERBAHÇE İLE KONYASPOR 22. KEZ!
Fenerbahçe ile Konyaspor, ligde bugün 22. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek Fenerbahçe ile toplam 21 lig maçında karşılaşan Konyaspor, sarı-lacivertli takım karşısında sadece 1 kez galip gelebildi! Birinci Lig'de ilk kez 1988-89 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve şimdiye dek Fenerbahçe ile toplam 21 lig maçında karşılaşan Konyaspor, sarı-lacivertli takım karşısında sadece 1 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibiyle yaptığı 21 lig maçından 20'sini kazanırken, sadece 2004-2005 sezonunda, şampiyonluğu ilan ettikten sonraki son maçta deplasmanda 4-2 yenildi. Fenerbahçe'nin toplam 69 golüne, Konyaspor 22 golle yanıt verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Fenerbahçe ile Konyaspor, İstanbul'da daha önce 10 lig maçında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, evindeki tüm maçları kazanırken, toplam 36 gol attı, kalesinde sadece 7 gol gördü.
ÇİMEN:PUANSIZ DÖNMEYECEĞİZ
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, geçen hafta kendi sahalarında çok talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, "Geçen hafta oynanan maç geride kaldı. Önümüzde sezonun en önemli olan Fenerbahçe ile oynayacağımız maç var. Oyuncularımız gerekli özveriyi göstermesi gerekiyor. Ünal Karaman'ın gelmesiyle takımın motivasyonu çok yükseldi. Bunu bugün Fenerbaçe karşısında oyuna yansıtabilirsek iyi bir neticeyle döneceğimize inanıyorum. Takımımız sahaya çıkarak elinden gelen mücadelesini ortaya koyacak. Biz Fenerbahçe maçından arzuladığımız sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi. Tüm sezonun karşılığının alınacağı iki maça çıkacaklarını ve bunun ilk ayağının Fenerbahçe karşılaşması olduğuna işaret eden Çimen, "Yeni hocamızla ve yeni bir heyecanla Fenerbahçe maçına hazırlandık. Tek düşüncemiz hak etmediğimiz yerlerden bizi çıkartacak sonucu almak. Oyuncularımızın bunun için herşeylerini ortaya koyacaklarına inanıyoruz. Takımımız çıkıp sahada mücadele edecek ve çıkacak sonuca da razı olacağız. Artık son sözü onlar söyleyecek. Ama oyuncularımız inançlarını sahaya yansıtarak istediklerini kopartacaklar. Bu konuda inancımız tam.”
Denizlispor ve Ankaragücü'nün Fenerbahçe-Konyaspor maçı ile yaptığı açıklamaya ise sert cevap veren Zeki Çimen, "Bu tür açıklamalar bazı kulüpler tarafından kasıtlı olarak yapılıyor. Öreneğin bugün Melih Gökçek ile ilgili bir açıklama vardı. Bu açıklamanın kesinlikle Melih Gökçek ve Ankaraspor'a ait olmadığını biliyoruz. Öncelikle bu kulüplerimiz kendi kapılarını önünü süpürmeleri gerekiyor. Konyaspor, tarihinin hiçbir döneminde kesinlikle böyle işlerin içine girmemiştir. Çıkar alnımızın akıyla mücadelemizi yaparız. Düşersek de şerefimizle düşeriz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum