Yolcu: İlk 3’te olmalıyız

Yolcu: İlk 3’te olmalıyız

Selçuk Üniversitesinin yetenekli ve deneyimli oyuncusu Murat Yolcu, Play-Off grubunda iddialı olabilmek için yer aldıkları zorlu grupta ilk üç içerisinde yer almak zorunda olduklarını ifade etti

Basketbol 2. Ligi temsilcimiz Selçuk Üniversitespor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken sarı mavili ekibini deneyimli oyuncusu Murat Yolcu, hazırlıklara geç başladıkları için yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını ifade etti tecrübeli oyuncu rakipleri hakkında da değerlendirmedi bulundu. Yolcu “Çalışmalara geç başlamamızdan dolayı şimdi çok yoğun ve ağır bir tempoda çalışıyoruz. Çift idmanla yeni sezona hazırlanıyoruz ve bana göre diğer takımlarla aramızdaki farkı kapatmaktayız. Amerikalı hamlemizi de yaptıktan sonra çok daha iyi bir takım olacağız.
Hocamız ve yönetimimiz en iyisini almak için yabancı transferinde aceleci davranmıyorlar. Yapılacak antrenmanlardan sonra eksikler belirlenecek ve takıma maksimum düzeyde katkı sağlayacak nokta bir yabancı oyuncu transferi yapılacak. Bunun dışında yerli oyuncu kadromuz çok iyi. Çekirdek kadromuz oluştu. Geçen yıl ki kadrodan kaptan İbrahim, Volkan, Emre, Onur, Volkan ve genç Eren takımda kaldı. 2 hafta içinde hazırlık maçlarımıza da başlayacağız. Orada aksayan yere de iyi bir yabancı alınır ve bu takım ilk 4’e girer. Takım olarak şu anki form durumumuzla 3 periyodu rahatlıkla kaldırırız. Geçen sezon çok ciddi yatırım yapan takımlar başarılı olamadı. Biz başarıya aç bir kadro ile yola çıkıyoruz ve oyuncu kadromuzun isteği, başarıya olan arzusu bizi hedefe taşıyacak. Takım oyununu yakaladığımız an tüm takımları alt edecek güce ulaşırız. Konya, basketbolda iddialı olmak zorunda ve Konya’nın yeri kesinlikle Birinci Lig” dedi.
Ligde küçük büyük takımı ayrımı yapmanın yanlış olduğunu ve grupta yer alan takımların büyük bölümünün iddialı ekiplerden oluştuğunu söyleyen deneyimli basketbolcu,
“Çok iyi transferler yapan Trabzonspor, Beykozspor ve İTÜ gibi güçlü takımlar, 2. Lig’in kemik takımlarından Gelişim, Efes’in altyapısı konumundaki Pertevniyal ve Manisa’nın güçlü ekibi Vestel bizim grupta. Kağıt üzerinde zor bir kura çektiğimiz gözüküyor. Buna karşın diğer grup daha kolay. Biz bu grupta ilk 3 içerisinde kalırsak, Play-Off’ta işimiz çok kolaylaşır. Ama ilk üçe giremezsek statü gereği kendi grubumuzda yer almak zorunda kalırız ki bu tehlike çanlarının çalması demektir. Bu yüzden Selçuk Üniversitesi olarak hedefi ilk üç olarak belirledik” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.