Yine transfer hatası yapılmasın!

Yine transfer hatası yapılmasın!

Torku Konyaspor her yönetim zamanında hatalı transferler yüzünden milyon dolarlık zararlara uğratıldı. Yönetiminin tekrar bu hataya düşmemesi gerekiyor.

Torku Konyaspor her yönetim zamanında hatalı transferler yüzünden milyon dolarlık zararlara uğratıldı. Borçları yarıya indiren mevcut yönetim içerisinde bulunan bazı isimlerde önceki dönemlerde aynı hatalara düşerek  Konyaspor'un milyonlarca dolar zarara uğramasına neden olmuştu.

Torku Konyaspor'da yeni sezon hazırlıkları için geri sayım başlarken kampa tam kador girmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlı ekipte dış transferde imzalar için son bir hafta kaldı. Kampa tam kadro başlamak isteyen yönetimin isteğini gerçekleştirmesi için bu hafta içinde dış transferde imzaları attırması gerekiyor

TARAFTAR HATALI TRANSFER İSTEMİYOR

Taraftarlar geçtiğimiz dönemlerde bir çok transferde başarısız bir politika izleyen Torku Konyaspor'un yeni sezonda aynı hataları yapmaması isteniyor. Yeni sezon için bugüne kadar  dış transferde resmi bir imza attırmayan Konyaspor'da  taraftarlar endişeleniyor. Yeşil-beyazlı ekibin  transfer konusunda sessiz kalması sık eleyip ince dokuması mı ? Yoksa ucuz oyuncu peşinde  koşması mı ? diye yorumlanıyor

BORCUN BÜYÜK BÖLÜMÜ HATALI TRANSFERLERDEN OLUŞMUŞTU

Maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşayan ve borcunu yarıya yarıya indiren yeşil-beyazlı yönetim bu borcun büyük bir bölümünü geçtiğimiz dönemlerde yapılan hatalı transferlere ödedi. Taraftar menajerlerin oyunlarına kanan Torku Konyaspor'un aynı hataları tekrarlamamasını bekliyor.

İPLER HEP MENAJER VE YABANCI OYUNCULARIN ELİNDEYDİ

Birçok  yabancı oyuncu transferinde ipleri oyuncu ve menajerlere kaptıran yeşil-beyazlı yönetim takımda hiç forma giymeyen bir çok yabancı oyuncuya sözleşme maddelerinden dolayı haketmedikleri paraları ödemek zorunda kalmıştı. Bu  hatalar sadece tek yönetim zamanında değil, bir çok yönetim yanlış transfer hatasına düştü. Mevcut yönetim içerisinde bulunan bazı isimlerde önceki dönemlerde aynı hatalara düşerek  Konyaspor'un milyonlarca dolar zarara uğramasına neden olmuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.