Yıldız’dan tam destek

Yıldız’dan tam destek

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldızı ziyaret etti. Yıldız, Yiğit düştüğü yerden kalkar diyerek Konyaspora her türlü desteği vereceğini söyledi

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özova katıldı.

Konyasporla ilgili olarak yaşanan gelişmeler hakkında GSİM Muhittin Yıldız’a bilgi veren Başkan Bahattin Karapınar, “Kısa sürede oluşturulan liste ile göreve gelen Yönetim Kurulumuz, kulübümüzün içerisinde bulunduğu durumdan kurtulması adına gecesini-gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Konyaspor gibi önemli bir markanın yeniden gerçek değerini bulabilmesi adına yapılan bu çalışmalarda başta Sayın Valimiz Aydın Nezih Doğan olmak üzere şehrimizin ileri gelenlerinin konuya hakim olmaları ve destek için harekete geçmeleri bizi oldukça memnun etti. Konyaspor’un, hem Konya’ya gelen takımlar hem de tüm Türkiye nezdinde en iyi şekilde temsil edilmesi için gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Spor camiasının önde gelen isimlerinden biri olarak sizden de bu konuda destek göreceğimizden en ufak şüphemiz yok. Turkcell Süper Lig için başlattığımız mücadelemizde yanımızda olacağınızdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
 ‘Bir yudum sevgi ve bir yudum saygının açamayacağı kapı yoktur’ sözleriyle konuşmasına başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız “Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum. Konya’nın özlediği bir tablo içerisinde bize düşen görev ne ise seve seve yapmaya hazırız. Sonuçta Konyaspor tüm Konya şehrinin önemli bir parçası. İnsanlara sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşır, onlarla sıkıntılarınızı paylaşıp, samimi olduğunuzu gösterirseniz onlardan da beklentisiz karşılık alırsınız. İşin en kolay ve basit yolu bu. Sizin başkanlığınızdaki Konyaspor Yönetim Kurulu’nun henüz 1 ay bile olmamasına rağmen Konya şehri ile bütünleşmeyi sağladığını görmek bizi özlenen bir tablo ile karşı karşıya getiriyor. ‘Yiğit düştüğü yerden kalkar’ sözünde olduğu gibi Konyaspor’da düştüğü yerden kalkacak ve hak ettiği gerçek yerine Turkcell Süper Lig’e yükselecektir. GSİM teşkilatı olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.