Yerlikaya: İnşallah Şampiyonanın Sonu Hayırlı Ve Başarılı Olacak

Yerlikaya: İnşallah Şampiyonanın Sonu Hayırlı Ve Başarılı Olacak

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, yarın Taşkent’te başlayacak Dünya Güreş Şampiyonası'nın sonunun hayırlı ve başarılı olacağı kanaatinde olduğunu söyledi.Şampiyona öncesinde katıldığı Uluslararası Güreş Federasyonları...

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, yarın Taşkent’te başlayacak Dünya Güreş Şampiyonası'nın sonunun hayırlı ve başarılı olacağı kanaatinde olduğunu söyledi.

Şampiyona öncesinde katıldığı Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) Kongresi’nde Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Yerlikaya, şampiyonanın yarın başlayacağını hatırlatark günün artık konuşma günü değil hünerleri ortaya koyma günü olduğunu belirti. Yerlikaya, "İnşallah sonu hayırlı ve başarılı olacak diye temenni ediyoruz." dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, öncelikle seçilen FILA başkanı ve üyelerinin hayırlı olmasını diledi.

FILA’nin isminin Dünya Güreş Birliği (UWW) olarak değiştiğine de işaret eden Yerlikaya, "Dünya Güreş Birliği, yeni üyelerimizle, yeni sistemle inşallah dünya güreşine büyük hizmetler edecektir, katkılar sağlayacaktır diye düşünüyorum." dedi.

Yerlikaya şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Yarın şampiyona başlıyor, bugün artık konuşmanın değil bekleyip sporcuların hünerlerini ortaya koymalarını bekleme günü. İnşallah sonu hayırlı ve başarılı olacak diye temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.