Yerlikaya destek turunda

Yerlikaya destek turunda

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Sarayönü'nde Cumhurbaşkanı seçimi için vatandaşlardan destek istedi.

Merkez Selçuklu ilçesinde Kadın Kollarının düzenlediği seçim çalışmalarına katıldıktan sonra Sarayönü ilçesine giden Yerlikaya, Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı ile birlikte Kaymakamlığı ziyaret etti.

Ardından İlçe Seçim Kurulu'nu ziyaret eden Yerlikaya, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yerlikaya, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerin Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığını ifade eden Yerlikaya, adayları Recep Tayyip Erdoğan'ın, gerçekleştirdiği hizmetlerle milletin adamı olduğunu kanıtladığını söyledi.

Bu süreçte Erdoğan'ın önemli ve büyük işlere imza attığını, eğitim, sağlık ve ulaşımda birçok dönüşümü gerçekleştirdiğini anlatan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Halkımızın da, her türlü engellemelere ve darbe girişimlerine rağmen, milli iradenin hakim olması için çalışan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanlığı makamına rekor bir oyla göndereceğine inanıyorum. Türkiye'nin geleceğe açılacak aydın bir kapısı olacak bu seçimler, ülkemizin hızlı yükselişinin devam etmesi Filistin, Somali, Arakan, Suriye ve Irak halklarının kurtuluşa ermesi için büyük önem arz etmektedir. Türkiye'yi bölmek, parçalamak isteyenlere, aynı zamanda Türkiye'yi sipariş adaylarla idare etmek isteyenlere Türk milleti, milletin adamıyla pazar günü en güzel cevabı sandıkta verecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.