Yerimiz burası değil

Yerimiz burası değil

Tavşanlı galibiyeti ile moral bulan Konyaspor, Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tavşanlı galibiyeti ile moral bulan Konyaspor, Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı. Basın Sözcüsü Güven Öten, Konyaspor’un yerinin burası olmadığını ve Süper Lig’de yer alması gerektiğini söyledi

 

Konyaspor’da, bir günlük izin bitti ve Pazar günü içi sahada oynanacak Bucaspor maçının hazırlıkları dün öğleden sonra yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. İç sahada Erciyesspor ve deplasmanda Tayvanlı Linyitspor karşısında elde edilen 2 galibiyetle puanını 33’e çıkartan ve 5. sıraya yükselerek umutlarını artıran yeşili-beyazlı takımda, Bucaspor maçı planları da galibiyet üzerine yapılacak. Erciyes maçında seyircinin kötü tezahüratı nedeniyle verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle Bucaspor karşılaşmasını sadece bayanlar ve çocuklar izleyebilecek.  Konyaspor’da, bu maç öncesi cezalı futbolcu yok. Muhammet ve Ertuğrul’un durumu ise hafta içerisinde belli olacak.

ÖTEN: HER ZAMAN YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, Konyaspor’un her zaman yarışın içinde olacağını söyledi. Öten, düzenlediği basın toplantısında, Kayseri Erciyesspor’un ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor’u da yenerek üst üste 2 galibiyet aldıklarını, hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. TKİ Tavşanlı Linyitspor gibi son 3 maçını da kazanan bir takıma karşı deplasmanda kazanmanın çok önemli olduğunu, oyuncular ile teknik heyeti kutladığını dile getiren Öten, “Bank Asya 1. Lig, her zaman sürpriz sonuçlara açık. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Tavşanlı Linyit maçı da bunu gösterdi. Biz Konyaspor olarak her zaman yarışın içinde olacağız. Konyaspor’un yeri asla burası değil, Süper Lig’de olmamız gerektiğini her zaman söylüyoruz” dedi.

Öten, çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti: “Bucaspor ve Sakaryaspor ile kendi evimizde oynayacağız. Önemli bir avantaj. Ancak Bucaspor maçını cezamız nedeniyle sadece kadın ve 12 yaşından küçük çocuklar izleyebilecek. Konyalı hanımefendileri maça bekliyoruz. Konyaspor’a destek veren kadın seyircilerin fazla olmaması bize üzüntü veriyordu. Bu cezanın kadın seyircileri tribünlere çekmek için bir vesile olacağını düşünüyorum. Maça gelen taraftarlarımıza Konyaspor forması hediye edeceğiz.”

SMS kampanyası hakkında da bilgi veren Güven Öten, “Bu konuda taraftarlarımızdan yoğun bir istek geldi. Çabalarımız sonucunda kampanya başladı. Ama geride kalan dönemde yeterli ilgiyi görmedi. Pazartesi akşamı itibariyle toplanan para 13.500 TL civarındaydı. Duyurularımız tabiki de devam edecek. Kulübümüze kaynak bulma adına gayretlerimiz sürüyor. Takımımız üzerine düşeni sportif başarı ile yapıyor. Bizde çaba sarf ediyoruz. Artık taraftarlarımızda konunun içerisine girmeliler. İlgi karşısında fazla söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi. “Yarıştan kopma gibi bir niyetimiz yok. Biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz” diyen Basın Sözcümüz Güven Öten, “Kalan haftalar bizim adımıza inşallah bu şekilde iyi geçer ve hedefimiz olan Süper Lig’e yükseliriz” diye konuştu. 

20. HAFTA DA 14 GOL ATILDI

Bank Asya 1. ligde 20. hafta geride kaldı. Elazığspor, Karşıyaka yenilgisine rağmen 39 puanla liderliğini sürdürdü.. İkinci sırada 38 puanlı Kasımpaşa, 3 ve 4. sırada ise 34’er puanlı Boluspor ve Akhisar yer almakta. Konyaspor’un 33 puanla zirve yürüyüşünü sürdürdüğü ligde son 3 sırayı ise 10 puanlı Güngören, 16 puanlı Giresunuspor ve 17 puanlı Sakaryaspor oluşturmakta. Denizlispor ve Göztepe haftayı beraberlikle kapatınca tehlike hattının üzerine indiler. Ligde, geride kalan haftada 14 gol atıldı. 3 maçta gol sesi çıkmazken, en farklı galibiyeti, Sakaryaspor’u 3-0 yenen Bucaspor aldı. Konyaspor ve Karşıyaka deplasmanda kazanan takımlar olurken, oynanan maçların 3’ünü ev sahibi ekipler kazandı, 4 maçta berabere sonuçlandı.  

21. HAFTA MAÇLARI PROGRAMI

Bank Asya 1. ligde 21. haftanın perdesi Cumartesi günü yapılacak iki maçla açılacak. Programa göre, saat 13.30’da Boluspor-Gaziantep ve 19.00’da Karşıyaka-Kasımpaşa maçları oynanacak. Ligde Pazar günü 6 maç yapılacak. Saat 13.30’da Rizespor-Elazığspor, Giresunuspor-Adanaspor, Güngörenspor-Göztepe, Kartalspor-Tavşanlı Linyiti maçları var. Konyaspor-Bucaspor maçı saat 16.00, Denizlispor-Erciyesespor maçı ise 19.00’da başlayacak. Haftanın son maçı, Pazartesi günü saat 20.00’de Sakaryaspor A.Ş.-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor arasında oynanacak.

GÖKHAN, KONYASPOR’DA MUTLUYUM

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Gökhan Emreciksin, Konyaspor’un Süper Lig için en iddialı takımlardan biri olduğunu ve takım olarak ortaya konulan mücadele ile bunu hak ettiklerine inandığını söyledi. Gökhan, Konyaspor forması ile mücadele etmekten dolayı mutlu olduğunu ve bu mutluluğu sezon sonunda Süper Lig’e yükselerek ikiye katlamak istediğini belirtti ve açıklamasını şöyle sürdürdü. “İki şanssız yenilgi aldık. Ama Erciyesspor ile sahamızda oynadığımız maçı kazanarak bir ivme yakalayacağımızı biliyorduk. Ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor’u deplasmanda güzel bir oyun ile mağlup ettik. Bakıldığında sahada futbol ve kazanma adına her şeyi yaptığımıza ve tüm gücümüzü sahaya yansıttığımıza inanıyorum. İnanılmaz bir birliktelik var. Herkes birbirinin açığını kapatma adına sahada 2 kat mücadele ediyor. Bu da başarılı sonuçları beraberinde getiriyor. Ama daha işimiz  bitmedi. Önümüzde 14 maç var. Bu maçlarda bizi Süper Lig’e taşıyacak yeterli puanları alacağımıza inanıyorum. Şimdi önümüzde Bucaspor ve Sakaryaspor ile üst üste sahamızda oynayacağımız iki önemli maç bulunuyor. İki maçı da kazanarak zirveye biraz daha yaklaşmak ve oradan hiç ayrılmamak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. Bir kez daha  tekrarlamak istiyorum. Konyaspor’da kaldığım ve bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu mutluluğumuzu sezon sonunda Süper Lig’e yükselerek ikiye katlayacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.