Yerel Toptancı Market Nar Gross

Yerel Toptancı Market Nar Gross

En ucuz fiyat garantisinin sunulduğu Nar Gross Toptan Market, toptandan halka aracısız satış yapan yerel market olarak hizmet veriyor

En ucuz fiyat garantisinin sunulduğu Nar Gross Toptan Market, toptandan halka aracısız satış yapan yerel market olarak hizmet veriyor.

Gıda sektöründe Haziran ayında hizmete giren ve reyonlarında bulunan ucuz fiyatlarla bir anda dikkat çeken Nar Gross Toptan Market’i başarısının sırrını Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Uçar, şu şekilde açıkladı: “Kârdan fedakarlık, satın alma gücü ve etkili araştırma.”

Sektörde 10 yıl boyunca gıda pazarlamacısı olarak önemli firmalarda görev yapan Hasan Hüseyin Uçar, 10 yıl boyunca edindiği tecrübe ve birikimi ile 2006 yılında yeni gıdacılarda açtığı 90 metrekarelik toptancı dükkanında pazarlama sistemi ile çalışmaya başlamış. 2 yıl boyunca emek veren Uçar, 2008 yılında toptancılarda Aktifsan Gıda olarak firmasını büyütmüş. Sektördeki birikimini değerlendirmek için Konya’da bir ilk olan tarz ve konseptiyle Nar Gross Toptan Market'i Konya'ya kazandırmış. Amaçlarının toptandan aracısız olarak halka satış yapmak olduğunu söyleyen başarılı girişimci Hasan Hüseyin Uçar, toptan işinde Türkiye'nin her bölgesinden ürün alım-satımı yaparak sektörde önemli bir yerde bulunuyor. Tamamen öz sermaye ile kurulan toplamda 3 kat ve bin 380 metrekarelik mağazada 460 metrekarede satış yapan ve 15 eleman istihdam eden Nar Gross'ta 2 bin çeşit mal bulunuyor. Reyonlardaki tüm ürünlere en ucuz fiyat garantisi sunduklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Uçar, “Biz ticaretteki kârımızı Konyalı ile paylaşıyoruz” dedi. Marketlerinde ve Toptancılardaki firmalarındaki ürünleri Türkiye piyasasında takip ettiklerini ve en uygun fiyatlara aldıklarını söyleyen Uçar, “Konyalı adına en iyi fiyatları araştırıp buluyoruz. Dolayısıyla bunu vatandaşımıza uygun fiyat olarak yansıtıyoruz. Bir nevi ticaretteki kazancımızı Konyalı hemşerilerimizle paylaşmış oluyoruz. Bunu yaparken dikkat ettiğimiz unsurlar ise; Kârdan fedakarlık, satın alma gücü ve peşin alışveriş oluyor” dedi. İşletme giderini en aza çekerek fiyatlara yansıttıklarını söyleyen Hasan Hüseyin Uçar, “Reyonlarımızda hiçbir marketten yüksek fiyata ürün yok. Aksine düşük fiyatlar var. Dahası raflarımızdaki fiyatlar bakkallarımızın alacağı fiyatlardır. Yani toptan fiyatına perakende satış yapıyoruz. Çünkü Nar Gross Konya’nın yerel toptan marketi olarak bakkallarımıza da hizmet veriyor” diyerek ürünlerinde sürümden satışa büyük önem verdiklerini söyledi. Marketlerinde 2 bin çeşit ürün bulunduğunun da altını çizen Uçar, bu ürünlerin tamamında düşük fiyatın bulunduğunu hatırlatarak, “Biz rakiplerimiz gibi 2 bin ürünün bir kısmında düşük fiyat uygulayıp diğerlerinde yüksek fiyatlar bulundurmuyoruz. Bizim 2 bin ürünümüzün fiyatı da düşük ve bakkallara uyan fiyattır. Onun için vatandaşlarımız bunlara da dikkat etmelidir” diye konuştu.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.