Yenilgisiz en büyük Konyaspor

Yenilgisiz en büyük Konyaspor

Türkiye liglerinde Fenerbahçenin deplasmanda Gaziantepspora ve 2. ligde Etimesgut Şekersporun ise Ofspora yenilmesiyle mağlubiyet almayan takım sayısı 8en 6ya inerken, Konyaspor, yenilgisiz takımlar arasında ilk sırada yer aldı. Kartallar, Pazar günü depl

Bank Asya 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve 4. haftadan itibaren lider koltuğuna oturan Kartallar, Cumartesi akşamı, haftanın açılış maçında kendisi gibi zirve yarışı yapan Mersin İdmanyurdu’nu yenerek yenilmezliğini 9. hafta da sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, 21 puanla zirvede yer alırken, 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Konyaspor ligde 15 gol attı ve kalesinde ise 8 gol gördü ve artı 7 averaj’a sahip.

Süper lig lideri Fenerbahçe’nin 10. hafta Gaziantep deplasmanında yenilmesiyle süper ligde yenilgisiz takım kalmadı. 2. lig 2. grupta ise Akhisar Belediyespor, Fethiyespor’u deplasmanda 5-2’lik skorla geçerek hem liderliğini, hem de yenilmezliğini sürdürdü. 3. grupta ise Etimesgut Şekerspor ise Ofspor’a yenilmekten kurtulamadı.
Türkiye 3. lig 1.l grup lideri Balıkesirspor, Bayrampaşa engelini 2-1 geçerek puanını 23’e yükseltti ve yenilgisizi takımlar arasındaki yerini korudu. Balıkesirspor 22 gol attı. 2. grup lideri Altınordu haftayı maça yapmadan geçerken, 3. grup lideri Anadolu Üsküdar ise 5-1’lik Düzce galibiyetiyle puanını 21’e yükseltti ve yenilmezlik ünvanını bu hafta da korudu. Anadolu Üsküdar 25 golle liglerde en çok gol atan takımlar arasında yer almakta. 3. lig 4. grup lideri Ünyespor, Yalıspor ile 1-1 berabere kalarak yenilmezliğini sürdürürken, bu beraberlikle liderlikten oldu. 17 puanlı Ünyespor 10 gol attı.
Bank Asya 1. ligde liderliğini ve yenilmezliğini sürdüren Konyaspor’da, Mersin galibiyeti büyük sevince neden oldu. Yeşil-beyazlılar, Pazar ve Pazartesi günü dinlendiler. Temsilcimizde, Pazar günü deplasmanda lig 3’üncüsü Rizespor ile deplasmanda oynanacak zor maçına hazırlıkları bugün akşam, Tatlıcak tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Kartal’da, bu maç öncesi moral süper. Koray ve Uğur Akdemir dışında eksik yok. Konyaspor, Rize’ye muhtemelen Cumartesi günü Ankara üzerinden uçakla gidecek ve takım Çayeli’nde konaklayacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.