Yeniler göz dolduruyor

Yeniler göz dolduruyor

Şekersporun yeni transferleri göz dolduruyor. Aralarında milli formayı giymiş isimlerinde olduğu futbolcular geçtiğimiz sezonlarda ortala koydukları futbolla birçok takımın gözdesi olmayı başardı

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya geliyor. Yeşil beyazlılar, yarın sabah saatlerinde Anıt Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilecek. Sağlık kontrolünün ardından kurban keserek 2009–2010 sezonunu resmen açacak Konya Şekerspor hazırlık kampı için Bolu’ya hareket edecek.

Bir diğer taraftan da iç ve dış transfer çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, iç transferde birçok futbolcu ile yeniden sözleşme imzalarken bazı isimlerle de yollarını ayırdı. Dış transferde ise oldukça dikkatli ve emin adımlar atmak isteyen temsilcimiz, büyük bir gizlilik içerisinde yürüttüğü çalışmalar neticesinde toplam 7 futbolcuyu renklerine bağladı. Genç ve yetenekli isimlerle birlikte takıma ağabeylik yapabilecek tecrübeli futbolcular da takıma kazandırıldı.
Geçtiğimiz sezon Sürmenespor’dan Karsspor’a transfer olarak başarılı bir sezon geçiren Rıdvan Sağlam, burada ortaya koyduğu futbolla tüm spor camiasının dikkatlerini üzerine çekti. 1988 Avusturya Bregenz doğumlu olan gurbetçi futbolcu Rıdvan’ın Karsspor ile olan sözleşmesi geçtiğimiz Mayıs ayının son haftasında sona ermişti.
Şekerspor’un geçtiğimiz gün imza attırdığı başarılı futbolculardan Ahmet Turan Solak, 1987 Bakırköy doğumlu. Son olarak Tokatsor’un orta sahasının sağ ön kısmında görev yapan Solak, Sivasspor’un da formasını giydi.
16 kez U-18 Mili takımına çağırılan başarılı futbolcu Hasan Engin Ekler ise 1986 Kadıköy doğumlu. Malatyaspor ve Beylerbeyi forması giyen Ekler savunmanın sol kanadında görev yapıyor.
Defansın sağ tarafında oynayan başarılı futbolcu Kadir Demirel, geçtiğimiz sezon sonu Ankara’da oynanan ve Bank Asya 1. Ligi’ne yükselme karşılaşmalarında Tarsus forması ile Şekerspor’un rakibi olmuştu. 1977 Tokat doğum tecrübeli futbolcu Demirel, Kayseri Erciyesspor, Sivasspor ve Yimpaş Yozgatspor formalarını giydi.
Beykoz’dan transfer edilen Samet Gören, 1982 Almanya Doğumlu, Başarılı orta saha oyuncusu Samet, İskenderun Esenspor’da  yetişti. Samet, daha sonra Ankaraspor, Keçiören, Ereğli, Alaşehir, Adana ve M. Kemalpaşa’da da oynadı.
Yeşil-beyazlıların Kırşehirspor’dan renklerine bağladığı Samed Maviş, 1988 İstanbul doğumlu. Savunmanın sol kanadında görev yapan yetenekli futbolcu Samed, Kırşehir’e Sivasspor’dan transfer oldu. Samed sırasıyla Beşiktaş, Pendik, Çekmeköy, Üsküdar Bağlarbaşı ve Sivasspor formalarını giydi.
Marmaris Belediye Gençlikspor’dan alınan Serkan Silan ise 1983 İstanbul doğumlu. Başarılı orta saha oyuncusu Silan Fenerbahçe, İzmirspor ve Türk Telekom’da forma giydi.
Öte yandan iç transferde yüksek maliyetli oyuncuların fiyatlarında indirim isteyen yeşil beyazlı yönetim,  Cem Baki, Faruk Temel, Hakan Turan, Emrehan Ceylan ve Emre Köksal ile yollarını ayırmıştı. Muhammed Reis, Anıl Abanoz, Şinasi Ev, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner ve kaleci Gürsel Yaprakçı ile yeniden anlaşma sağlandığı ve bu futbolcularla yola devam edileceği öğrenildi. Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.