Yeni sezon için  çok umutluyum

Yeni sezon için çok umutluyum

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Torku Konyaspor'un şampiyonluğunu, 'Hayaldi, gerçek oldu' sözüyle değerlendirdi. Günbaş Torku Konyaspor'un şampiyon olmasının Anadolu Selçukluspor'un önünü açtığını ve rahatlattığını belirtti

Kaderi Konyaspor'a bağlı olan Anadolu Selçukluspor'da Konyaspor'un şampiyonluğu sonrasında yüzler gülüyor. Torku Konyaspor'un şampiyon olması durumunda yeni bir yapılanmaya gideceği ve hedef belirleyeceği konuşulan Anadolu Selçukluspor'da gelen şampiyonluğun ardından gelecek sezon için çalışmalara başlandı. Torku konyaspor'un şampiyonluğunun Anadolu Selçuklu'nun önünün açtığını belirten Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Ahmet Günbaş, “Şampiyonluk bizi yüzde 50 etkiledi ve rahatlattı. Daha ciddi bir yapılanma ile büyük hedefler için oynayacağız. Sıkıntılı geçen ilk yılımızı 10. sırada tamamladık. Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Tesislerimiz yoktu. Araç sıkıntısı bile çektik. Ancak bunlar geride kaldı. Artık modern tesislere kavuştuk. Gelecek sezon hedefi olan bir takım olacak sahada. Konyaspor'dan 4-5 oyuncuyu istiyoruz. Gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra bu oyuncular Uğur Hoca'nın da onayıyla Anadolu Selçukluspor kadrosuna katılacak. Oradan gelecek takviye ile artık hedefimiz PTT. 1. Lig olacak. Neden 1. Lig'e çıkmayalım. Ben gelecek sezon için umutluyum. Özellikle Konya'da oynanan Play-Off maçlarını izledikten sonra daha fazla inanmaya başladım. Yeni Malatyaspor kadrosunda 3-4 Süper Lig'de oynamış oyuncuyu bulunduruyor. Ancak Play-Off'ta elendiler. Demek ki tecrübe ile çok para harcamakla olmuyor. Takım olduğumuzda Konyaspor'dan gelecek takviyeler ile birlikte PTT 1. Lig'e çıkabiliriz” dedi.

YUSUF VE YASER KONYASPOR'A GİDEBİLİR

Konyaspor'dan 4-5 oyuncuya talip olduklarını ve bu oyuncuları Uğur Hoca'nın da onayını aldıktan sonra Anadolu Selçukluspor'a getireceklerini belirten Günbaş, “Ancak Anadolu Selçukluspor'dan da Konyaspor'a 2-3 oyuncu gidebilir. Gitmesi muhtemel isimler arasında Yusuf, Yaser ve Ahmet Sabri var. İlerleyen zamanda bu isimlerin kaderi netleşecektir” ifadelerini kullandı. Konyaspor'un şampiyonluğunu da değerlendiren Günbaş, “Hayaldi, gerçek oldu. Ciddi sıkıntılar yaşadığımız, Acaba? Dediğimiz bir sezonda şampiyon olduk ve Süper Lig'e yükseldik. Bir ara 14. sıraya kadar düşmüştük. Uğur hocanın gelişi ile birlikte büyük bir ivme ve çıkış yakaladı Torku Konyaspor. Ancak bu bütün Konya ve Konya dışında yaşayan Konyalıların dualarıyla oldu. Konyaspor kaliteli bir takım. Tecrübeli oyuncuları var. Maçı çevirebilecek yetenekte pek çok isim mevcut. Ancak asıl bundan sonrası önemli. Önemli olan kalıcı olmak, asansör takım olmamak. Süper Lig'de kalıcı olmalı Torku Konyaspor.” diye konuştu.

ZAFER TURAN İLE DEVAM

Sözleşmesi biten Teknik Direktör Zafer Turan'dan memnun olduklarını belirten Günbaş, “Bizim önceliğimiz Zafer Turan'dır. Hocamızdan memnunuz ve çalışmaya devam etmek istiyoruz. Hocamızın da önceliği Anadolu Selçukluspor'dur. İlerleyen günlerde tekrar oturup konuşuruz ve iki taraf için de en iyi sonucu verecek bir kararı alırız. Anadolu Selçukluspor artık bir takım olmuştur. Geçen yıl yaşadığımız  sıkıntıları bu yıl yaşamayacağız. Daha bir inançlı ve tecrübeliyiz. Geçen yıl yaptığımız hatalardan ders çıkardık. Anadolu Selçukluspor artık hedefleri olan bir ekip. En önemli hedefimiz öncelikle oyuncu yetiştirmek. Bizim misyonumuz bu. Bir diğer hedefimiz ise PTT 1. Lig” dedi.

YUNUS ALTINBEYAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.