Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı ne zaman başlıyor? Bakan Kurum Konya'da açıkladı

Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı ne zaman başlıyor? Bakan Kurum Konya'da açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaat çalışmalarıyla ilgili Konya'da açıklamalarda bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'da açıklamalarda bulundu. Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kurum, "Konya’mızda Mevlana Türbesi’nin de içinde yer aldığı tarihi şehir meydanını ihya ediyor; Konya’mıza, ülkemize ve dünyaya yeni ve büyük bir meydan kazandırıyoruz. Mevlana Çarşısı, Altın Çarşı Dönüşüm projelerimizle; bugün Cuma namazımızı eda ettiğimiz Sultan Selim-Aziziye-Kapu Cami tarihi aksını canlandırıyoruz.Alâeddin Bulvarı’nda yürüttüğümüz projeyle bina cephelerini Konya’mızın tarihi ve yerel dokusuna uygun bir şekilde yeniliyoruz. Sahibata Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalarımızı başlattık" ifadelerini kullandı. 

İNŞAAT YIL SONUNDA BAŞLIYOR

Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaat çalışmalarıyla ilgili de konuşan Kurum, şu açıklamalarda bulundu: "Karatay’da Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitemizde 2.690 sanayi birimi, 134 ticari alanın inşasına yıl sonunda başlıyoruz. Konya merkez ve ilçelerinde başlattığımız 2 milyon 126 bin m² büyüklüğündeki 12 millet bahçesi projemizi de en kısa sürede tamamlayacağız".

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.