Seydişehir mahallelerinde  parke çalışmaları sürüyor

Seydişehir mahallelerinde parke çalışmaları sürüyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ekiplerin belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Vatandaşlar ve muhtarlardan gelen talepleri ekipleri ile koordine ederek yerine getiren Başkan Ustaoğlu, yaptığı planlama doğrultusunda kırsal mahallelerde ve şehir merkezinde yol çalışması, parke, asfalt tamiratı, park ve bahçelerde çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Planlanan çalışmalar doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelerde hizmetlerin devam edeceğini kaydeden Başkan Ustaoğlu, “Devam eden çalışmalarımız kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Değirmenci, Ulukapı, Pınarbaşı kırsalda Karacaören, Gökçehüyük, Kızılca, Kozlu, Boyalı, Kavak, Ketenli mahallelerinde yol bakım, genişletme, malzeme serimi, reglaj, drenaj, parke ve bordür çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyor. Kış aylarına kadar planlanan program hedeflerine ulaşmak, hatta belirlediğimiz hedefin üzerine çıkabilmek adına ekiplerimiz sahada olmaya devam edecek. Ekiplerimiz ayrıca ilçemizin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yapıyor, yeşil alan, park ve bahçe konusunda da yoğun çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmaların eş zamanlı devam ettiğini kaydeden Başkan Hasan Ustaoğlu, ”Park, bahçe, yeşil alan ve refüjler ihtiyaç duyulan alanlarda çim biçme, budama, peyzaj çalışmaları, yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi yoğun olarak sürdürülüyor” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.