Konyaspor iç saha  hasretini dindirmek istiyor

Konyaspor iç saha hasretini dindirmek istiyor

Bu sezon deplasmanda 2 galibiyet alan Konyaspor taraftarı karşısında henüz üç puan sevinci yaşayamadı. Yeşil-beyazlı takım galibiyet sevincini bu hafta iç sahada oynayacağı Sivasspor maçında yaşamak istiyor

Tümosan Konyaspor bu sezon geride kalan 5 haftada deplasmanda daha başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı takımın taraftarı henüz iç sahada galibiyet yüzü göremedi. Konyaspor sahasında oynadığı 2 maçta da galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu Sivasspor karşısında evindeki galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Tümosan Konyaspor sezona deplasmanda oynadığı Kasımpaşa galibiyetle giriş yaptı.Yeşil-beyazlı ekip deplasmandaki galibiyetine bir yenisini de Samsunspor karşısında ekledi. Bu sezon 3 deplasman maçına çıkan Konyaspor 2 galibiyet 1 yenilgi aldı.

Yeşil-beyazlı ekip geride kalan 5 maçta 2 galibiyet bir beraberlik iki de yenilgi aldı. Konyaspor 5 maçın ikisini evinde oynarken bu maçlarda sadece bir puan alabildi. Yeşil-beyazlı ekip evinde Galatasaray’a 2-1 yenilirken ikinci iç saha maçında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Konyaspor sezonun 3. iç saha maçına cumartesi günü Sivasspor karşısında çıkacak.yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada iç saha galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Konyaspor, Süper Lig’in 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar; günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi.

Konyaspor, Sivasspor mesaisine 16 Eylül Pazartesi günü start verdi. Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Samsunspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışmasıyla günü tamamladı. Diğer oyuncular ise pas çalışması ve 4’e 2 geçiş oyununun ardından çift kale maçla günü sonlandırdı.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.