Yeni Meramspor’un hedefi Süper Grup

Yeni Meramspor’un hedefi Süper Grup

Konya Amatör futbolunun mütevazi takımlarından olan Yeni Meramspor önceki gün akşam verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeni sezonda Birinci Amatör Kümede mücadele edecek Mor-Menekşeler verilen iftar yemeğinde moral depoladı. Merkez 3 Nolu Sahada bulunan kulüp odasında verilen yemeğe yöneticiler teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı Mustafa Ortaabacı’nın işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadığı yemekte davetlilere kuzu ikram edildi.

İftar yemeğinde konuşan antrenör Fatih Oral Ramazan Ayının manevi havasını takım yönetimi ve oyuncularla paylaşmak için böyle bir yemek tertiplediklerini söyledi. Oral, “ Kulüp olarak yaptığımız iftar yemeği ile bu kutsal ayın maneviyatını paylaşalım istedik. Yapılan bu tür organizasyonlar takımın birlik ve beraberliğini daha da güçlendirir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Yeni sezon hazırlıkları ilgili de konuşan başarılı antrenör çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve yaptıkları transferlerle Yeni Meramspor’u daha da güçlendirdiklerini ifade etti.
Fatih Oral, “ Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ancak Ramazan Ayı nedeniyle çalışma programımızı biraz hafiflettik. Ligimiz Ekim ayında başlayacak. O zamana kadar hazırlığımızı maksimum seviyeye çıkarmak istiyoruz. Takımımıza yaptığımız takviyelerle yeni sezonda daha iyi olacağımızı düşünüyorum İnşallah 2009-2010sezonunda Yeni Meramspor taraftarlarını mutlu edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada tamamlayarak Birinci Kümeye yükselen Mor Menekşeler 2009-2010 sezonu hazırlıkları dahilinde kadrosunu Derespor’dan Sabit, İhsaniye Gençlerbirliği’nden kaleci Osman, Havzanspor’dan Gökhan, Muhasebe Gençler’den Muttalip ve geçmişte İl Özelidarespor’da futbol oynamış Ahmet ve Suat ile kadrosunu güçlendirdi. Mor-beyazlı ekip ayrıca alt yapıdan bir çok oyuncuya da A takımda şans verecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum