Yeni Mağazasını Forum Ankara'da Açtı

Yeni Mağazasını Forum Ankara'da Açtı

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları, 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM’de yeni mağazasını açtı. NT Genel Müdürü Murat Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Forum Ankara...

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları, 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM’de yeni mağazasını açtı.

NT Genel Müdürü Murat Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Forum Ankara NT, başkentimizdeki 10. mağazamız. Ankaralıların NT’ye gösterdikleri ilgiden dolayı Ankara’daki mağazalarımıza yenilerini ekleyeceğimizi söyleyebilirim. İlerleyen günlerde açacağımız yeni mağazalarımızla Türkiye’nin en yaygın eğitim ve kültür perakendecisi olmayı sürdüreceğiz." dedi.

Ürün yerleşiminde raf aralarındaki mesafeleri geniş tutan NT, ziyaretçilerinin ürünleri daha rahat inceleyebilmeleri için ferah yürüme alanları oluşturdu. Forum Ankara NT’de stantların aydınlatması reyon başlıklarında yapılarak ürünlerin ışıktan maksimum yararlanması sağlandı. Ayrıca teknoloji bölümündeki ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine daha elverişli sunulması için teknoloji bankosu oluşturuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.