Yeni Kia beğenildi

Yeni Kia beğenildi

Kia yetkili servisi Koyuncular Otomotivde satışa sunulan yeni Cerato Koup olağanüstü tasarımıyla göz dolduruyor

Koyuncular Kia Satış Müdürü İsmail Özdiken, Kia’nın yeni Cerato’lardan sonra ilk kez bir coupe model piyasaya sunarak, zengin ürün gamını daha da genişlettiğini açıkladı. Özdiken, “Dört kapılı sedan versiyonuna kıyasla daha alçak, daha kısa ve daha hafif olan Kia Cerato Koup, pazarın en rekabetçi segmenti olan C segmentine üst seviyede bir şıklık ve sportiflik getiriyor. Ülkemizdeki lansmanı Autoshow Fuarı’nda gerçekleştirilen Kia Cerato Koup, 1.6 lt. benzinli motor, düz ve otomatik vites seçenekleriyle satışa sunuldu. C segmetindeki tek sedan coupe olmasıyla da rakiplerinden ayrılan Cerato Koup, iki kapılı coupe araçlardan hoşlanan otomobil severleri Kia markasıyla buluşturmayı amaçlıyor.” dedi.

İsmail Özdiken ekonomikliği kadar sportifliği ile de öne çıkan araçlar üreten Kia Motors’un ödüllerle de takdir toplamaya devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Kia 2011 yılında iki farklı kategoride dünyaca ünlü Red Dot Tasarım Ödülleri’nin sahibi oldu. Kia Sportage ve Kia Optima ( Magentis ) , jüri üyelerinden en yüksek puanları alarak 2011 yılı Red Dot Tasarım Ödülleri’ni kazandı. Kia Optima ayrıca, 2011 Red Dot “En İyinin İyisi” ödülüne de layık görüldü. Bu iki yeni ödülün de kazanılmasıyla Kia modelleri üç yıl içerisinde toplamda dört Red Dot Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu. 2009 yılında Kia Soul ve 2010 yılında Kia Venga modelleri bu prestijli ödülü almaya hak kazanmışlardı.”.

Yeni Kia Sportage da Kia markasının tamamen yenilenen tasarım anlayışının en son temsilcisi olarak pazardaki yerini aldığına dikkat çeken Özdiken, “Merakla beklenen Kia Sportage, Ağustos ayında, yenilenen yüzü, şık tasarımı, zengin ekipman seviyesiyle, segmentinde referans olma iddiasıyla 2010 yılı Ağustos ayında satışa sunuldu. Bir önceki jenerasyon modele kıyasla daha uzun, daha geniş ve daha alçak bir yapıya sahip olan yeni Sportage, SUV araçlara özgü tüm önemli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Tıpkı selefi Sorento gibi bu yeni model de, yola hakim bir sürüş konumuna, üst seviyede güvenlik özelliklerine ve güçlü bir duruşa sahip. Yeni gövde yapısı, yeni motoru ve göz alıcı tarzı ile yepyeni bir estetik anlayışının kapılarını açan Kia Sportage, daha düşük seviyedeki yakıt tüketimi ve CO2 salınımı ile günümüzün modern aileleri için, şehir içi kullanıma uygun kompakt bir SUV aracı olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.