Yaz tatilini sporla geçirin

Yaz tatilini sporla geçirin

Eğitim ve öğretim sezonunun tamamlanmasının ardından öğrencilerin yaz tatillerini en güzel ve sağlıklı şekilde geçirmesi için açılan yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Bir çok branşta ücretsiz hizmet verecek yaz spor okulları meraklı ve ilgili öğr

Okulların kapanması ile birlikte öğrenciler yaz tatillerini verimli geçirmek için yaz spor okullarına koşuyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Belediyeler tarafından açılan yaz spor okulları

Kayıtlarına devam ediyor

29 Haziran -29 Ağustos  tarihleri arasında  20 branşta açılacak olan İl Spor Merkezlerine daha fazla çocuk ve gencimizin katılımını sağlamak amacı ile uygulanan İl Spor Merkezleri kayıtları devam ediyor.

Özellikle İlköğretim çağında ki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan olan spor okulları, aynı anda binlerce çocuğa ve gence hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Kayıtları devam eden Yaz Spor Okullarından 5-18 yaş arası çocuk ve gençler ücretsiz olarak faydalanacaktır. Halen İl Müdürlüğünden, şehrin belli noktalarına kurulan stantlardan ve antrenörler tarafından okullarda yapılan duyurularla kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. Atletizm, badminton, basketbol, güreş, halter, judo, karate, masa tenisi, tenis, tekvando voleybol, yüzme (ücretli), halk oyunları, kick boks, bisiklet, jimnastik, hentbol, wushu, boks, okçuluk branşlarında, olmak üzere 20 branşta hizmet verecek olup öğrencilerimiz belli güzergahlarda ücretsiz servis imkanlarından da yararlanacaktır. Sadece Yüzme branşının ücretli olduğu yaz spor okullarımız hakkında detaylı bilgileri ve kayıt formlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Okulları kayıt merkezi ve Zafer Meydanına kurulan stantlardan temin edebilirsiniz.

Selçuklu’da yaz spor okulu başladı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü yaz spor okullarında eğitime başlandı. Her yıl olduğu gibi büyük ilgi gören spor okullarında öğrenci sayısı bu yıl 4 bin 500'e ulaştı. Geçtiğimiz yıllarda 11 branşta hizmet verilen spor okullarında bu yıl üç yeni branş daha açıldı. Yüzme, Tenis ve Satranç branşlarında da faaliyetlere başlayan Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtların başladığı 11 Mayıs tarihinden itibaren alınan kayıt sayısı 4 bin 500 kişiye ulaştı. Okulların kapanması ile 15 Haziran tarihinde eğitime başlanan spor okullarında eğitim 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Eğitime başlanan yaz spor okullarında kayıtların devam ettiği ifade edildi.

Branş sayısını bu dönem artıran Selçuklu Belediyesi Yaz Spor okullarında ilk kez hizmet verilecek yüzme büyük ilgi gördü. Kayıtların başladığı hafta ayrılan kontejan tamamen dolan yüzme branşının yanı sıra futbol, basketbol, wushu ve cimnastik branşları da oldukça ilgi görüyor. Yaz Spor Okullarında bu yıl Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Tekvando, Karate, Kick-Boks, Wushu, Yüzme, Satranç, Judo, Hentbol, Güreş ve Tenis branşlarında eğitim verilecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, kulüp olarak aylardır hazırlıkların yapıldığı yaz spor okullarında eğitime başlanıldığı söyledi. Her yıl ilginin arttığı Selçuklu yaz spor okullarına bu yaz 4 bin 500'e ulaşan kayıt alındığını belirten Başkan Yalçınkaya, çalışmalarının karşılığını almanın mutluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kulüp Başkanı Yalçınkaya, "Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında modern tesislerde tecrübeli antrenörlerle binlerce çocuğumuza eğitim vereceğiz. Kıyafetleri kulübümüzce verilen çocuklarımız servislerle evlerinden alınarak eğitim sonunda evlerine bırakılacak ve 29 Ağustos tarihinde yaz spor okulu eğitimleri tamamlanacak. Yaz sezonunun başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyor, tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.