Yavuz Erence: Devam edeceğiz

Yavuz Erence: Devam edeceğiz

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1.Ligde mücadele etmek için güçlü bir kadro oluşturmanın planlarını yapan temsilcimiz Şekersporda Teknik Direktör İsmail Kartal ile yola devam edileceği belirtildi.

 İsmail Kartal’ın kalacağı yolunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “hocamızla devam edeceğiz. Teknik direktör arayışı içinde değiliz” dedi. İsmail Kartal ile bir iki gün içinde görüşerek resmi bir açıklama yapacaklarını dile getiren Erence, daha sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Kamuoyunda İsmail Kartal ile devam etme yönünde resmi bir açıklama yapılmamasının, yeni bir hoca arayışı içinde oldukları şeklinde algılanmaması gerektiğini belirten Erence, “Hocamızla zaten sözleşmemiz devam ediyor. Kendisiyle konuşacağı ve devam yönünde bir kararın çıkacağını düşünüyoruz. Herkesin düşündüğü gibi teknik direktör arayışı içinde değiliz. Hocamızla devam kararı aldıktan sonra da transfer çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz” dedi.
Transferde iskelet kadroyu bozmayacaklarının altını çizen Erence, birkaç takviye ile Bank Asya’ya doğrudan yükselebilecek bir Şekerspor oluşturacaklarını da vurguladı. Erence bu sezon play-offlara kalan bir takım oluşturduklarını, önümüzdeki sezon hedeflerin daha büyük olacağını belirterek şöyle konuştu:
“Şekerspor her zaman hedefleri olan, büyük düşünen bir camiadır. Biz sezon başında yola çıkarken takımın üzerinde baskı oluşturmamak için Bank Asya hedefini dillendirmedik. Play-off maçlarına kalabilen başarılı bir takım oluşturduk. Play-offlarda tecrübesizliğimizin kurbanı olduk, ligi tanımanın önemli olduğunu gözlemledik. Sezon itibariyle baktığımızda hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Önümüzdeki sezonun planlamasında daha iyi, Konya’nın gururu olacak başarılar yakalayacak bir takım oluşturacağız. İsmail hocamızla yola devam etmek istiyoruz. Kendisiyle en kısa zamanda görüşüp anlaşacağız. Ardından yeni sezonun planlamasına başlayacağız”
KARTAL: YÖNETİMDEN HABER BEKLİYORUM
Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin devam edeceğiz açıklamalarına rağmen yönetimin kendisiyle henüz bir görüşme yapmadığı Teknik Direktör İsmail Kartal da yaşanan belirsizlikten şikayetçi. 3 yıllık sözleşmesinin devam ettiği için zaten bir yere gitmesinin mümkün olmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, yönetimin kendisiyle neden bir araya gelmediğini anlamadığını söyledi. 1’i Süper lig olmak üzere 4 takımdan teklif aldığını doğrulayan İsmail Kartal, “ Halen yönetimden gelecek haberleri bekliyorum. Teklifler aldım ancak Şekerspor’da sözleşmem devam ettiği için bana gelen teklifleri değerlendirmedim. Teknik direktörlük kariyerim açısından Şekerspor’daki durumumun netleşmesini istiyorum. Başarılı bir sezonu geride bıraktık. Önce devam edeceğimiz söylendi ancak yönetimden ses seda yok. Devam edeceksek yeni sezonun planlamasını yapmamız gerekiyor. Eğer yönetim benimle devam etmeyi düşünmüyorsa ben de gelen tekliflere göre hareket edeceğim” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum