Yavru Kartal “Efe”lenecek

Yavru Kartal “Efe”lenecek

Konya Anadolu Selçukluspor’da Aydınspor 1923 maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlıların deneyimli ismi Emre Köksal, deplasmandan galip ayrılmak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirtti

Spor Toto 2. Lig’de 19. Hafta maçları hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla geçilecek. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da da Aydınspor 1923 maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar zorlu karşılaşma için bugün yola çıkacak.

“GALİBİYETTEN EMİNDİK”

Anadolu Selçukluspor’un deneyimli oyuncularından Emre Köksal ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Tamamen suyun sahada birikmesi vardı. Gerçekten saha şartları çok zorluydu. Ancak devre arası iyi çalıştık. Gerçekten kondisyon olarak iyi durumdaydık. Pazar günü de sahamızda bunun verdiği güvenle iyi mücadele ettik. Galibiyetin geleceğinden emindik. İnşallah bu şekilde yolumuza devam ederiz.” dedi.

“LİG ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Emre zorlu Aydınspor maçıyla birlikte ligin yeni,den başlayacağını belirterek, “Tokatspor maçında farklı bir mücadele vardı. Asıl lig şimdi başlayacak. O saha şartlarında her sonuç olabilirdi. Aydınspor maçında hazır olduğumuzu yeniden kanıtlamamız lazım. İnşallah orada da elimizden geleni yaparak sahadan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. Bu noktada kendimize olan güvenimiz de tam.” şeklinde konuştu.  

“KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Yeşil beyazlıların genç stoperi Can Demir Aktav ise, “Tokatspor maçında arkadaşlarımız oldukça iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrılmayı bildik. Bende sonradan girdim oyuna. Güzel bir mücadele vardı. İnşallah bunu Aydınspor 1923 maçında da sürdürerek oradan da galibiyetle ayrılacağız. Oraya galibiyet için gidiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.