Yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız

Yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız

Uzun bir süre inişli çıkışlı bir grafik çizen Torku Selçuk Üniversitesi ile çıktığı ilk maçı kazanarak takımın yeni bir hava yakalamasını sağlayan tecrübeli antrenör Halil Üner iddialı konuştu.

Uzun bir süre inişli çıkışlı bir grafik çizen Torku Selçuk Üniversitesi ile çıktığı ilk maçı kazanarak takımın yeni bir hava yakalamasını sağlayan tecrübeli antrenör Halil Üner iddialı konuştu. Üner, “Selçuk Üniversitesi 1. lige çıkacaktır. Geçen yıl yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız” dedi

Son oynanan Best Balıkesir Basketbol maçını değerlendiren Torku Selçuk Üniversitesi antrenörü Halil Üner, “İyi bir kadromuz var. Çocukların sadece morale ihtiyacı vardı. Bu sağlanınca takım kendini buldu ve Best Balıkesir gibi güçlü bir takımı mağlup ettik. Camiayı tanıyorum. Oyuncuları tanıyorum. Şehirle ayrı bir bağım var. Bu durumda uyum sıkıntısı yaşanmamasını sağladı. Kısa sürede başarı yakaladık. Takım iyiye gidiyor. Oyuncuların morali iyi durumda. Bundan sonraki süreçte her maçı final havasında oynayıp bütün maçları kazanmak istiyoruz” dedi.

İHTİYAÇ OLURSA TRANSFER YAPARIZ

Yabancı oyuncuların son maçtaki performansları hakkında da konuşan Üner, “Oyuncularımıza baktığımızda yabancı Türk ayrımı yapmıyoruz. Performans ve özveri odaklı bir oyuncu yaklaşımımız var. Bizim isimlerle ilgili bir takıntımız yok. Amacımız maç kazanmak. Granger son maçta 30 sayı atıp ön plana çıktı ancak Clark'ta 14 sayı 10 ribaund'la oynayarak savunma anlamında çok büyük iş yaptı. En önemli görevi hakkıyla yerine getirdi. Şu an için bütün oyuncular elinden geleni yapmaya çalışıyor. Biz daha takımı izleme sürecindeyiz. Şu an memnunuz ancak bu takıma takviye yapmayacağız anlamına gelmez. İhtiyaç duyulursa transfer yapabiliriz” diye konuştu.

BÜTÜN OYUNCULARDAN YARARLANACAĞIZ

Son maçta iyi bir oyun sergileyen Fırat ve Kaan'ın performanslarını da değerlendiren Üner, “Fırat ve Kaan'ın performansı bizi memnun etti. Zaten kaliteli ve tecrübeli oyuncular. Genç yaşlarına rağmen uzun süre 1. ligde mücadele etmiş, kendilerini kanıtlamış oyunculardı. Sadece güvenmek gerekiyordu. Biz güvendik sorumluluk verdik. Onlarda bu fırsatı değerlendirdi. Onların performansının iyi olması o bölgede sıkıntı yaşayan Selçuk Üniversitesi'ne yarayacaktır” ifadelerini kullandı.  

Camiaya da çağrıda bulunan Üner, “Hoca hata yapabilir, oyuncular hata yapabilir, yönetim hata yapabilir. Ancak bu süreç hataların konuşulacağı zaman değil. Şimdi aksiliklerin üstünden gelme ve hep birlikte hedefe odaklanma zamanı. Selçuk Üniversitesi 1. lige çıkacaktır. Geçen yıl yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız. Bu süreçte taraftarımıza da çok büyük görev düşüyor. Önümüzdeki maçta yine salonun dolacağını ve coşkulu bir taraftar önünde oynayacağımızı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.