Yaralı Olarak Kardeşini Hastaneye Yetiştirmek İstedi Ama Başarılı Olamadı

Yaralı Olarak Kardeşini Hastaneye Yetiştirmek İstedi Ama Başarılı Olamadı

Kayseri’de alacak tartışmasında Mehmet Bal pompalı tüfekle öldürüldü, kardeşi Murat Bal ise yaralandı. Cinayet şüphelisi M.Ü. ile ona yardım ettiği öne sürülen H.A.K. jandarma tarafından gözaltına aldı. Melikgazi ilçesi Gesi Güney...

Kayseri’de alacak tartışmasında Mehmet Bal pompalı tüfekle öldürüldü, kardeşi Murat Bal ise yaralandı. Cinayet şüphelisi M.Ü. ile ona yardım ettiği öne sürülen H.A.K. jandarma tarafından gözaltına aldı.

Melikgazi ilçesi Gesi Güney mahallesinde meydana gelen olayda büyükbaş hayvan alım satımı ve besiciliği yapan Mehmet Bal ile kardeşi Murat Bal , iddiaya göre alacak meselesinden dolayı M.Ü. ve arkadaşı H.A.K. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ü., pompalı tüfekle Bal kardeşlere ateş etti. İki kardeş yaralandı. Murat B., kardeşinin de içinde bulunduğu araçla 5 kilometre giderek bir akaryakıt istasyonuna girdi. Buradan yardım isteyen Murat Bal., hastaneye kaldırıldı. Ancak kardeşi hayatını kaybetti. Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Bal'ın ise yoğun bakımda olduğu bildirildi. Daha öncede tartışmada bulunan tarafların barıştıkları belirtildi.

Jandarma cinayet şüphelisi M.Ü. ile arkadaşı H.A.K.'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.