Yalnız bırakıldık

Yalnız bırakıldık

Sezon boyunca boş trübünlere oynayan Anadola Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş kırgınlığını dile getirdi. Konya'nın Anadolu Selçukluspor'u sahiplenmediğini belirten Günbaş, "Taraftarından, spor camiasına kadar kimseden destek görmedik, yalnız bırak

Spor Toto 2. Lig'i 11. sırada tamamlayan Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş takımın başarısız olduğuyla ilgili yapılan eleştirilere katılmadığını söyledi. Zor şartlar altında lige katıldıklarını belirten Günbaş, "Ancak bu şartlarda elimizden gelenin en iyisini yaparak ilk yılımızda sezonu 11. sırada tamamladık. Sezon başından beri yaşanan sıkıntılar göznünde bulundurulduğunda bu takım başarılı sayılır. Ligin ilk haftalarında iyi bir çıkış yakalamıştık. Son haftalarda da iy bir performans sergiledik. Ancak arada kötü bir dönem yaşadık. Yönetim olarak bizimde hatalarımız oldu. Ancak yanlış yapmadan doğruyu bulamazsınız. Bu hatalarımızdan ders çıkardık ve tecrübe kazandık. Ben gelecek sezondan çok umutluyum. Bu takım geçen sezon yaşadığı sıkıntıları bu yıl yaşamayacak ve zirveye oynayan bir takım olacak" ifadelerini kullandı.

KONYA ANADOLU'YU SAHİPLENEMEDİ

Konya'nın Anadolu Selçukluspor'u sahiplenemediğini belirten Günbaş, "Tarafta olsun, şehrin yönetici mevkiinde olan kişileri olsun Anadolu Selçukluspor'u benimseyemedi. Bu nedenle çok fazla destek göremedik kimseden. Yalnız bırakıldığımızı düşünüyorum. Bütün sezon taraftarsız, desteksiz mücadele verdik. Anadolu Selçukluspor'un başarısız olduğunu iddia edenler bu takımın sadece sponsordan aldığı az bir destekle sezonu tamamladığını bilmeliler. Bir yıl önce çok daha fazla ekonomik destekle Konya Şekerspor olarak yine 10. sırada tamamlamıştı bu takım ligi. Biz aynı başarıyı daha az kaynakla elde ettik. Tesislerimiz yoktu. Takımın ulaşım masraflarını dahi düşünecek kadar zor durumlarda kaldık. Bu şartlar altında  bu takım başarılıdır" diye konuştu.

GELECEK SEZON DAHA İYİ OLACAK

Gelecek sezonun dah iyi olacağını söyleyen Günbaş, "Şartlar geçen yılki kadar kötü değil. Torku Konyaspor'un Süper Lig'e çıkması bizim önümüzü açtı. Hedefimiz PTT 1. Lig. Anadolu Selçukluspor Konya'nın bir değeridir, markasıdır. Bu takımın kıymeti bilinmeli. Destek bekliyoruz. İlgi bekliyoruz. Konyaspor şampiyon olduktan sonra şehirde oluşan spor ilgisinin, kenetlenmenin bütün sezona ve Anadolu Selçukluspor'a yayılması beklentilerimiz arasında. Taraftarıyla, yönetimiyle Konya Anadolu Selçukluspor'u sahiplenmeli ve destklemeli" dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.