Yabancılar zirve yaptı

Yabancılar zirve yaptı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yabancı oyuncuları Sean Christopher Williams ligde blok krallığında bulunurken Troy Akeem Gillenwater ise sayı krallığında 3. sırada yer alıyor

Beko Basketbol Liginde 2. hafta geride kalırken Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yabancı oyuncuları Sean Christopher Williams ve Troy Akeem Gillenwater 2 maçlık performansları ile takdir topladı. Williams oynadığı 2 maçta yaptığı bloklarla takımına katkı sağlarken Gillenwater ise attığı basketlerle sayı krallığında haftayı 3. sırada tamamladı. Sean Williams 2 maçta yaptığı toplam 8 blok ile takımının 16 sayı yemesini engelledi. Başarılı oyuncu Aliağa maçında tam 5 kez blok yaparak rakibini basketlerini engelledi ve kazanılan galibiyette büyük pay sahibi oldu. Troy Akeem Gillenwater ise 2 maçta attığı 49 sayı ile takımın en skorer oyuncusu olurken ligin en fazla sayı atan 3. oyuncusu oldu. Sayı krallığı zirvesinde ise Torku Selçuk Üniversitesi’ne 40 sayı atan Sean James Marshall ve

Olin Edirne’den Darius Myron Washington JR bulunuyor. İki oyuncuda 50’şer sayı ile zirveyi paylaşıyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Tofaş maçının hazırlıklarının Konya etabı bugün tamamlanacak. Sarı-mavili ekipte Tofaş karşısında da bu başarılı iki yabancı oyuncudan büyük katkı bekleniyor. Selçuk Üniversitesi zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek lige iyice adapte olmak istiyor.

BEKO BASKETBOL LİGİ'NDE 3. HAFTA HEYECANI

Beko Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta, Cumartesi günü oynanacak Aliağa Petkim – Galatasaray Liv Hospital mücadelesiyle başlayacak. Ligde Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak Aliağa Petkim-Galatasaray Liv Hospital mücadelesinin yanı sıra 16:00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi-Trabzonspor Medical Park ve 17.00’da da Türk Telekom-Banvit, Tofaş-Torku Konya Selçuk Üniversitesi ve Olin Edirne-Uşak Sportif maçları oynanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde 3.hafta programı şu şekilde: Cumartesi 15.30 Aliağa Petkim-Galatasaray Liv Hospital (Lig Tv), 16.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Trabzonspor Medical Park, 17.00 Türk Telekom-Banvit, 17.00 Tofaş-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, 17.00 Olin Edirne-Uşak Sportif, Pazar 15.30 Beşiktaş Integral Forex-Fenerbahçe Ülker (Lig Tv), 16.00 Royal Halı Gaziantep-Aykon Ted Ankara Kolejliler, 20.15 Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka (Lig Tv)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.