Yabancılar sudan ucuz

Yabancılar sudan ucuz

Torku Konyaspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken yeşil-beyazlı ekip başarılı ve ekonimik yapısını etkilemeyecek yabancı oyuncular almayı planlıyor. Konyaspor için bu tarzda bir çok oyuncu bulunuyor

Konyaspor takımında gözler transfere çevrildi.  Yönetim 10-12 oyuncu transferi yapmak üzere kolları sıvadı. Play Off maçlarında kalesinde devleşen Kaya muhtemelen takımda kalacak fakat kaleye süper ligin yükünü çekecek tecrübeli bir kaleciye ihtiyaç var en büyük aday sezonu Polonia Warschau takımında geçiren Pawalek 14 maçta forma giydi. 1981 doğumlu kaleci Konyaspor a çok yakın fakat Mart ayında geçirdiği sakatlık sonrası forma şansı bulamaması soru işareti. Torku Konyaspor Süper Ligde başarılı olmak için maliyeti düşük ancak başarılı yabancı oyuncu bulmanın çalışmasını yapıyor. Menajerlere kapılmadan başarılı bir transfer politikası takip etmek isteyen yeşil-beyazlı kulüp için bir çok alternatif bulunuyor

Konyaspor takımı için faydalı olabilecek diğer oyuncular şöyle:

SANTRAFOR

Slovakyalı santrafor Robert Demjan 30 yaşındaki oyuncu bu sezon Polonya liginde 27 maçta forma giydi bonservisi elinde olan oyuncu, bu sezon 12 gol atıp 7 asist yaptı. Piyasa değeri 450 bin Euro. Çek liginde forma giyen 1986 doğumlu Ajdin Mahmutoviç 29 maçta forma giymiş, 12 gol atan Boşnak oyuncu 6 asist yapmış. Piyasa değeri 1milyon Euro. Bu oyuncunun bonservisi elinde.

Macar liginde forma giyen 1981 doğumlu Adamo Coulibaly Fildişi sahili vatandaşı olan oyuncu ayrıca Fransız pasaportu taşıyor. Bu sezon 37 maçta forma giyen oyuncu 26 gol atıp 7 asist yapmış, bu oyuncunun bonservisi elinde piyasa değeri 750 bin Euro.

FORVET ARKASI

19 yaşındaki Macar genç Andras Rado bu sezon Macar liginde 28 karşılaşmada forma giydi. 7 gol atan oyuncu 7 gol pası verdi. Gelecek vadeden geç oyuncunun sözleşmesi 2015 e kadar devam ediyor.

Polonya liginde dikkat çeken bir başka genç yetenek 36 karşılaşmada 4 gol atıp 11 asist yapan 22 yaşındaki Filip Starzynski bu oyuncunun piyasa değeri 300bin Euro. Oyunu çift yönlü oynayabilen bir oyuncu. Chorzow takımı ile 2015 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Polonya liginden bir başka oyuncu 26 yaşındaki Kamil Waclawczyk bu sezon 28 maçta forma giyen oyuncu 3 gol atıp 7 asist yaptı. Piyasa değeri 350 bin Euro olan oyuncunun sözleşmesi devam ediyor.

23 yaşındaki Marciej Jankowski bu sezon Polonya liginde 35 karşılaşma oynadı 7 gol atan oyuncu 7 asist yaptı. Piyasa değeri 800 bin Euro olan oyuncunun sözleşmesi devam ediyor.

ORTA SAHA ÖN LİBERO

Macar liginde forma giyen Sırp oyuncu Nikola Mitrovic 26 yaşında bonservisi elinde olan oyuncu, bu sezon 43 karşılaşmada 6 gol attı, 10 asist yapan oyuncu 1,80 boyunda. Oyunu çift yönlü oynayabilen oyuncunun piyasa değeri 500 bin Euro.
Çek liginde forma giyen ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki  Tomas Borek ise bu sezon 29 karşılaşmada forma giydi. 7 gol atan oyuncu 3 tane gol pası verdi. Bu oyuncunun piyasa değeri, 500 bin Euro.

Çek liginde forma giyen Slovak oyuncu Karol Karlik, bu sezon 23 maçta forma giydi. 4 gol atan oyuncu 1 de gol pası verdi. 1,82 boyundaki oyuncu 26 yaşında. Piyasa değeri 250 bin Euro olan oyuncunun sözleşmesi devam ediyor.

İsveç liginde forma giyen 31 yaşındaki Andreas Johansson bu sezon ligde 11 karşılaşmada 1 gol attı 1 asist yaptı.  Bu oyuncunun piyasa değeri 600 bin Euro.
Macar liginde dikkat çeken bir başka genç oyuncu Honved takımında 19 yaşındaki 1,85 boyundaki Balint Vecsei 32 karşılaşmada 5 gol atıp 6 asist yaptı. Genç oyunucunun değeri 200 bin Euro

STOPER

Macar liginde 24 yaşındaki 1,85 boyunda olan İspanyol stoper Chema Anton bu sezon 2 gol kaydetti. Piyasa değeri 300 bin  euro. Danimarka liginde forma giyen 25 yaşındaki genç stoper Lasse Nielsen bu sezon 29 maçta forma giydi. 3 gol atan oyuncunun piyasa değeri 650 bin euro.

Danimarka liginde forma giyen genç oyuncu Joao Pereira bu sezon 7 maçta forma giydi. Piyasa değeri 400 bin euro olan oyuncu 25 kez Portekiz Ümit milli takımlarında forma giydi. Gelecek vadeden bir stoper.
Estonyalı Çek liginde forma giyen 23 yaşında ve 1,90 boyunda olan ve piyasa değeri 250 bin euro olan Kaarel Kiidron bu sezon Çek liginde 23 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Genç ve ucuz bir stoper. Çek liginde dikkat çeken başka bir defans oyuncusu Martin Cseh  24 yaşındaki oyuncu 20 maçta görev yaptı. Piyasa değeri 275 bin euro olan oyuncunun bonservisi elinde.

ALİ DİKİLİTAŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum