Ya tamam ya devam

Ya tamam ya devam

Ligde kritik günler yaşayan Üniversitespor bugün Türk Telekom ile olmak ya da olmamak sınavına çıkıyor. Zorlu maç saat 16.00da 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak.

BEKO Basketbol Ligi’nde ateş hattında bulunan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, bugün Türk Telekom’u evinde konuk ediyor. Mücadele saat 16:00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Mehmet Berk Torun ve Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek. Geçtiğimiz hafta Aliağa Petkim karşısında şok bir mağlubiyet alan sarı-mavililer, ligde kalmak için bugünkü maçı ne yapıp edip kazanmak zorunda. Kendi maçları kadar rakipleri Aliağa ve Kepez’in oynayacağı maçlarla kaderi şekillenecek olan Üniversitespor, Türk Telekom’u yenip, Aliağa’nın Galatasaray deplasmanında kaybetmesini bekleyecek.

Zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca Antrenör Gökhan Güney nezaretinde sürdüren sarı-mavili oyuncuların moraller yerinde. Temsilcimizde eksik yok. Ligin başından beri 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşmalarda taraftarının desteğini arkasına alan sarı-mavililer, bugünkü karşılaşmada seyirci desteğini yanında görmek istiyor. Bilet fiyatlarını büyük takımlarla oynanan karşılaşmalarda 5 YTL olarak belirleyen sarı-mavili yönetim, Türk Telekom maçının öneminden dolayı biletleri 1 YTL’den satışa çıkardı.

KAMANLI: KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Türk Telekom maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Telekom’un ikinci sırada olmasının kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan Kamanlı, “Ligde kaderimizi belirleyecek maç. Bu maçın hazırlığını oyuncularımız ciddiyetle sürdürdüler. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bizim alacağımız sonuçlar kadar rakiplerimizin de maç sonuçları ligde kalıp kalmayacağımı belirleyecek. Ama biz kendi işimize bakıp Telekom’u mağlup etmek için mücadele edeceğiz. Bu karşılaşmada taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Maç boyunca bir an olsun susmadan bizi desteklemeye devam etsinler” diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine 2 hafta kala play-off’a çıkma ve ligde kalma mücadelesi veren takımların çekişmesi hat safhaya çıktı. Temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’un sahasında Türk Telekom ile karşılaşacağı haftada, bugün oynanacak tüm karşılaşmalar saat 16.00’da başlayacak. Günün diğer maçlarının programı ise şöyle.. Kepez Belediyesi–Mersin Büyükşehir Belediyesi (Kepez Belediyesi). Banvit–Darüşşafaka Cooper Tires (Banvit Kara Ali Acar). Galatasaray Cafe Crown–Aliağa Petkim (Darüşşafaka Ayhan Şahenk). 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.