Vurduğunuz gol olsun

Vurduğunuz gol olsun

Konyaspor, saat 13.30da Akhisar Belediye Gençlik ile zorlu bir 90da karşı karşıya gelecek.

Konyaspor, bugün saat 13.30’da Akhisar Belediye Gençlik ile zorlu bir 90’da karşı karşıya gelecek. Deplasmanda daha iyi oynayan yeşil-beyazlı temsilcimizden galibiyet bekleniyor. Takımda eksik yok

 

 

Konyaspor, bugün Akhisar Belediye Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Akhisar Belediye stadında yapılacak maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Erkan Karabulut ve Ceyhun Sesigüzel yaparken maçın dördüncü hakemi Harun Yücedağ.

 

Bank Asya 1. ligde deplasmanda yenilgi almayan takımlar arasında bulunan ve dış saha maçlarında daha iyi performans gösteren Konyaspor’da, ligde 3. sırada yer alan Akhisar ile oynanacak zor maçın hazırlıkları puan umuduyla yapıldı.. Yeşil-beyazlılar, dün sabah kahvaltısının ardından Akhisar’a giderek Palm Cıty otelde kampa girdiler..

 

Konyaspor’da, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı öncesi Ertuğrul sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Bolu maçında sakatlanan ve 20 kişilik kadroya alınan Recep’in oynamasının zor olduğu, ancak kesin kararın bugün verileceği belirtildi. Sarı kart cezası nedeniyle Bolu maçında oynayamayan kaptan Hakan ise takımdaki yerini alacak. Yeşilii-beyazlı takımda, 3’er sarı kartı bulunan Serkan ve oynaması halinde Recep bu maçta da kart görürlerse 4 sarı kartla cezalı duruma düşecekler ve biri sonraki maçta forma giyemeyecekler. Konyaspor’un 20 kişilik kafilesinde şu oyuncular bulunuyor. Mariusz Pawelek, Erüment Kafkasyalı, Erdinç Yavuz, Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı, Tolga Ünlü, Hakan Aslantaş, Muhammet Yürükuslu, Gökhan Emreciksin, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Feyyaz Belen, Ali Dere, Rifat Erdem, Recep Aydın, Can Parlayan, Serbay Yağız, Marcin Robak, Mahamoudou Kere, Niyazi Nayernazlı.

 

Akhisar deplasmanından da puanla dönerek dış saha yenilmezliğini sürdürmeyi amaçlayan Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan, Perez- Gökhan, Serbay, Ali Dere- Robak.

 

Ligde, 19 puanla 7. sırada bulunan Konyaspor, Akhisar Belediye Gençlik ile tarihinde ilk maçına çıkacak. Aynı zamanda, İstanbul bölgesi hakemi Volkan Bayarslan da Konyaspor’un ilk kez bir maçında düdük çalacak.

 

Konyaspor yönetici ve teknik adamları, Akhisar’ın güçlü bir takım olduğunu, puan cetvelinde bulundukları yerin bunu gösterdiğini dile getirdiler ve “biz de deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Akhisar deplasmanından da puanla dönerek dış saha yenilmezlimizi sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştular. 

 

ÖTEN: KOLAY MAÇ DEĞİL

 

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, bugün oynanacak olan Akhisar maçının sadece kendileri için değil, evsahibi Akhisar için de kolay bir maç olmayacağını belirterek, “İki takım için de 3 sonucun çıkabileceği, dolayısıyla da kesin bir favorinin olmadığı maç” dedi. Bu maçı puan sıralamasına bakıldığı zaman da iki güçlü rakibin mücadelesi şeklinde geçecek bir maç olarak nitelendiren Öten, kazanan tarafın kendileri olması için de hiçbir sebebin olmadığını bildirdi. Güven Öten maçla ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı:

 

“Hem bizim hem de evsahibi takım için kolay bir maç değil. Biz deplasmanda daha iyi oynayan, daha iyi sonuç alan bir ekibiz. Bunun için de bugün oynanacak maça ağırlığımızı koyup, Konya’ya galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Sadece biz değil, sahada ter dökecek, mücadele edecek oyuncularımızın düşüncesi de bizimle aynı paralelde. Dolayısıyla iyi maç olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

ÖZDEMİR: GÜÇLÜ BİR RAKİP

 

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, bugünkü rakipleri Akhisarspor’un golcü bir ekip olduğunu, geride kalan 12 haftaya bakıldığında 17 gol atan, 7 galibiyeti bulunan ve 2 yenilgi alan bir takım olduğunu belirterek, güçlü bir rakiple mücadele edeceklerini söyledi. İki savaşan takımın mücadelesi şeklinde bir karşılaşma olacağını tahmin eden Özdemir, “Akhisar’dan alınacak her puan bizim için çok kıymetli olacak” dedi. Özdemir, “Konyaspor olarak bizimde geride kalan 12 haftamıza bakıldığı zaman, 7 beraberlik almışız. Bunun üçünü galibiyetle tamamlamış olsaydık puan sıralamasında Akhisar’ın üzerinde olurduk. Bazen şansın futbolda çok önemli olduğuna da inanıyorum. Zaman zaman şanssız puanlar kaybettik. Sonuç olarak güç dengeleri birbirine yakın iki takım mücadele edecek. Evsahibi takım seyirci avantajıyla çıkacak bu maça. Bizim de kendimize göre bir gücümüz var ve sahaya yansıtırsak Konya’ya mutlaka puanla döneriz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.