Ve Masterler sahaya iniyor

Ve Masterler sahaya iniyor

Konya, Kayseri, Niğde, Mersin, Yozgat ve Kırşehir’in katılımıyla organize edilen Orta Anadolu Masterler Ligi bu hafta sonu start alıyor

Konya Masterler ligdeki ilk maçını Pazar günü saat 14.00’da 2 Nolu Saha’da Mersin ekibiyle oynayacak. 1975 ve üstü doğumlu oyuncuların forma giyebileceği ligde 1976-77 ve 78 doğumlu en fazla dört oyuncu ise kontenjandan yararlanabilecek. Statü gereği kontenjan oyuncuların 2’si ilk 11’de forma giyerken, diğer ikisi ise kenarda şans bekleyecek. Müsabakalar 15 günde bir ve 2x35 olmak üzere 70 dakika üzerinden oynanacak. Çift devreli lig usulü ve puan esaslı oynanacak ligde sezon sonunda en fazla puan toplayan ekip şampiyon olacak. Sezon sonunda en centilmen takıma, en iyi kaleciye ve gol kralına da plaket verilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Konya Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Bahri Karapınar, “Uzun süredir bu lig için girişimlerde bulunuyorduk. Bölgemizdeki 6 ili temsilen takımların katılımı ile oynanacak lig hem sportif açıdan hem de şehirlerin tanıtımı noktasında kültürel açıdan oldukça önemli. Baştan sona centilmence mücadelelere sahne olmasını umduğumuz lige katılan tüm derneklerimizi kutluyorum. Konya Masterler olarak amacımız  bu sene ilki düzenlenen lige renk katmak ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Saha, hakem ve organizasyonla ilgili bize her türlü desteği veren Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, ASKF Başkanımız Remzi Ay ve HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak’a teşekkür ediyorum. Tüm sporseverleri Pazar günü oynayacağımız Mersin maçına bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.