Ve kollar sıvandı

Ve kollar sıvandı

Yeni sezonda süper ligde mücadeyle edecek olan Torku Konyaspor'da futbolcular izin yaparken, yönetim ve teknik ekip yeni sezonun planlamasını yapıyor.

Yeni sezonda süper ligde mücadeyle edecek olan Torku Konyaspor'da futbolcular izin yaparken, yönetim ve teknik ekip yeni sezonun planlamasını yapıyor. Kartal'ın tecrübeli oyuncusu Erdal Kılıçaslan, transfer konusunda ilk tercihinin Konyaspor olacağını  söyledi

Torku Konyaspor’da sezon sonu izniyle birlikte, yeni sezon planlaması hazırlıkları da sürüyor.  Futbolcular, uzun bir lig maratonunun ardından izine çıktı.. Ahmet şan başkanlığındaki yönetim kurulu ise, dinlenmeden yeni sezon hazırlıklarına başladı.. Teknik direktör Uğur Tütüneker ile yola devam etme kararı alan yönetim, transfer politikasını ise biri hafta sonra Konya’ya gelecek Tütüneker ile yapılacak görüşmenin ardından netleştirecek. Yönetim ayrıca, Atatürk stadında yapılacak tadilat çalışmalarını gerçekleştirecek.  

Torku Konyaspor’da, Süper lig kadrosu, ekonomik sıkıntılar göz önüne alınarak yapılacak transferlerle oluşturulacak. Dahası, yönetim kurulu, transferde ince eleyip sık dokuyacak ve takım içerisinde dengeleri bozmadan transfere yapacak. Bu konuda alınan bilgilere göre, yabancı futbolcular üzerinde geniş bir araştırma gerçekleştirilecek. Yerli oyuncuların ise genelde genç futbolcumlar arasından seçileceği bildirildi.  Transfer konusunda ser verip sır vermeyen Torku Konyaspor yöneticileri, transfer politikasının teknik direktör Uğur Tütüneker ile yapılacak görüşmenin ardından netleşeceğini açıkladılar.

TÜTÜNEKER GÜVENİYOR

Önceki akşam bir TV kanalına telefonla bağlanan teknik direktör Uğur Tütüneker, transferde ekonomik davranacaklarını yineledi ve tercihlerinin genç oyuncular olacağını söyledi.. Bu sezon Ali Dere’nin sakatlığı nedeniyle kendisinden çok yararlanamadıklarını, Ömer Ali’ye ise güvenerek formda verdiklerini belirtti ve yeni sezonda, U20 Milli takımında oynayacak Abdülkerim Bardakçı’yı da değerlendireceklerini dile getirdi. Teknik direktör Uğur Tütüneker, “teknik adamın oynatması yetmez. Genç futbolcularda kendilerini geliştirmeli ve yenilemeli.. Performanslarını artırmalıdırlar. İyi bir iskelet kadromuz var. Bunu yeni oyuncularla takviye ederek ligde iyi bir yer edineceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu..

ERDAL: TERCİHİM KONYASPOR

PTT 1. ligde bu sezon başarılı bir sezon geçiren ve en başarılı futbolcuların başında yer alan, ay-off finalinde, Manisaspor ile yapılan final maçında da en başarılı oyuncu seçilen Erdal Kılıçaslan ise, takımda arkadaşlığın çok iyi olduğunu, bununda başarıda önemli rol oynadığını, şampiyonluğun büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Erdal, Süper ligde de tek tercihinin Torku Konyaspor olacağını sözlerine ekledi..  Erdal, alt yapı konusundaki bir soruyu da yanıtladı ve “Almanya’da alt yapı sistemi daha değişik. Genç futbolcular A takıma geldiklerinde taktik konusunda zorlanmazlar. Çünkü, yeterli taktik çalışmayı alt yapıda yapmıştır.. Türkiye’de ise bu konuda sıkıntılar var” diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.