Ve kartal top başı yaptı

Ve kartal top başı yaptı

Torku Konyaspor 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinden yaptığı idmanla başladı. Kartal’ın ilk antrenmanına yeni transferlerle birlikte 25 futbolcu katıldı. Konyaspor dünde 1. Etap kampı için Erzu

Spor Toto Süper Lig  temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanına çıktı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde bir araya gelen ve gün boyu sağlık kontrolünden ve İzokinetik Test ile Fonksiyonel Tarama Test'inden geçen oyuncular yeni sezonun ilk antrenmanını önceki gün akşam saatlerinde gerçekleştirdi.

 Antrenman öncesi kulüp başkanı Ahmet Şan, futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy ve teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularla tek tek tokalaşarak, sohbet etti.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda ise futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda yeşil-beyazlıların yeni transferleri Alban Meha, Dossa Junior, Selçuk Alibaz ve Serkan Kırıntılı da yer aldı. Çalışmalara teknik heyetten izin alan Kenan Özer katılmadı. Yeşil-beyazlı ekip,  dün yeni sezon hazırlıkları birinci etap kampı için Erzurum'a gitti.

Kartal 16 Temmuz’a  kadar çalışmalarını Erzurum’da sürdürecek. Erzurum kampının ardından oyunculara iki gün izin verilecek.  Daha sonra Torku Konyaspor 19 Temmuz’da ikinci etap çalışmaları için Avusturya’ya gidecek. Erzurum kampının kondisyon, Avusturya’daki çalışmaların ise daha çok teknik taktik ve hazırlık maçları ağırlıklı geçmesi planlanıyor

ANTRENMANDA 25 OYUNCU YER ALDI

Torku Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlarken ilk antrenmana 25 futbolcu katıldı.  Kenan Özer’in izinli olduğu antrenmana katılan isimler şu şekilde: Abdülkerim Bardakçı, Ali Çamdalı,  Ali Turan, Ciprian Andrei Marica , Dımıtar Dımıtrov Rangelov, Emre Yılmaz, Halil İbrahim Sönmez

İsmail Güven, Jagos Vukovıc, Kaya Tarakçı, Kenan Özer,  Marıo Jorge Quıntas Felgueıras,

Mehmet Uslu, Okan Derici, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay, Uğur İnceman, Vedat Bora  Volkan Fındıklı, Yunus Emre Yalçın, Emre Can Atila, Alban Meha, Dossa Junior, Selçuk Alibaz, Serkan Kırıntılı

ANADOLU FORMASI GİYENLER KAMPTA

Torku Konyaspor’da geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’da kiralık forma giyen oyuncular Yunus Emre Yalçın, İsmail Güven ve Halil İbrahim Sönmez yeşil-beyazlı ekibin kamp kadrosuna dahil edildi. Bu oyuncularla birlikte Anadolu Selçukspor alt yapısında yetişerek  yeşil-beyazlı ekibin vazgeçilmez stoperi olan başarılı oyuncu Can Demir Aktav da Torku Konyaspor’un kamp kadrosunda yerini aldı. Yeşil-beyazlı ekibin kamp kadrosuna geçtiğimiz sezonda da Volkan Fındıklı katılmış ve Konyaspor ile resmi sözleşme imzalamıştı.    

RECEP AYDIN VE BARIŞ ÖRÜCÜ GİTTİ

Torku Konyaspor’da kamp kadrosunda yer almayan Recep Aydın ve Barış Örücü’nün yeni takımları belli oldu. PTT 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Karabükspor ile pazarlık masasına oturdu. Dün hızlı trenle Ankara’ya giderek Mavi ateşin idarecileriyle görüşen Recep’in, teklife sıcak baktığı öğrenildi. Torku Konyaspor ile olan sözleşmesini 2 yıllığına uzatan Recep, maç performansını artırmak için kiralık formülüne karşı çıkmadı.

Yeni sezonda Torku Konyaspor'da düşünülmeyen Barış Örücü'nün yeni takımı belli oldu. Barış PTT 1.Lig ekiplerinden Alanyaspor'a transfer oldu. 23 yaşındaki oyuncu resmi sözleşmeye imza attı.

Konyaspor'a Denizlispor'dan transfer olan Barış Örücü yeşil-beyazlı forma altında ligde 6 maçta forma giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.