Vali Doğan devrede

Vali Doğan devrede

Konyaspor ile Şekersporun aynı çatı altında buluşması için Vali Aydın Nezih Doğanın devreye girdiği öğrenildi

Konyaspor ile Şekerspor’un aynı çatı altında buluşması için Vali Aydın Nezih Doğan’ın devreye girdiği öğrenildi. İstişarelerin yapıldığı öğrenilirken, yarın konunun daha netleşeceği tahmin ediliyor

Konyaspor camiasında gözler Şeker’e çevrildi. Bugün akşam yapılması gereken toplantıdan olumlu sonuç çıkması halinde transfer çalışmaları yarından itibaren hız kazanacak. Anadolu Birlik Holding’in Konyaspor’a sponsor olması konusunda bugün yapılması gereken toplantı öncesi Vali Aydın Nezih Doğan ve Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ile Torku Şekerspor Kulübü Başkanı Yavuz Erence’nin, Pankobirlik ve Konya Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’la bir araya geldikleri ileri sürüldü. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ve Torku Şekerspor arasında anlaşma sağlanması halinde Anadolu Birlik Holding, Konyaspor’a sponsor olacak ve Konyaspor isminin başına Torku eklenecek. Torku Şekerspor’un ismi ise Anadolu Selçukluspor olarak değiştirilerek profesyonel faaliyetler durdurulacak. Şekerspor, Konyaspor’un alt yapısı gibi faaliyet gösterecek ve iki takımın yönetiminin de ayrı olacağı açıklandı. Konyaspor ve Torku Şekerspor yöneticileri arasında daha önce yapılan görüşmede, ekonomik destek konusunda kesin anlaşma sağlanmamıştı. Konyaspor yöneticileri, üç yıl olarak yapılması planlanan anlaşma gereği, her yıl verilmesi gereken paranın biraz daha artırılması istemişlerdi. Anlaşmanın gerçekleşmesi halinde iki kulüp arasında sözleşme imzalanacak.

ERDİNÇ KONYA’YA GELDİ

Konyaspor’da bir taraftan Şekerspor ile aynı çatı altında toplanma, bir taraftan da transfer için yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlı temsilcimizde, öncelikle iç transfer için düğmeye basıldı. Konyaspor taraftarlarının gönlünü kazanan, geçen sezon takımda özel bir yeri olan kaptan Erdinç dün Konya’ya geldi ve yöneticilerle masaya oturdu. Futbol yaşamını Konyaspor’da noktalamak istediğini bildiren Erdinç Yavuz, Konya’ya ve Konyaspor’a alıştığını, dolayısıyla da futbolu Konyaspor’da noktalamak istediğini belirterek, “Eğer anlaşabilirsem, büyük bir ihtimalle de anlaşacağım futbol yaşantımı Konyaspor’da bitirmek istiyorum. Geçen sezon kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene yakalamak en büyük arzum. Bunun için de yeniden Konyaspor’da oynamak bana gurur verecektir” dedi.

Öte yandan, Konyaspor yönetiminin, orta saha oyuncusu  Ertuğ Aslan ile yollarını ayırma kararı aldığı gelen bilgiler arasında. Bu oyuncuyla yeniden masaya oturmayı düşünmeyen Konyasporlu yöneticiler, tecrübeli futbolcuya kendisine kulüp bulması noktasında görüşlerini bildirecekleri öğrenildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.