Uzunköprü: Hedef bu sezon ligde kalmak

Uzunköprü: Hedef bu sezon ligde kalmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bildirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor’un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bildirdi. Uzunköprü, yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Diyarbakırspor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini hatırlattı. Hafta sonu sahalarında oynayacakları Gaziosmapaşa maçının hazırlıklarına dün başladıklarını ifade eden Uzunköprü, “Çok iyi çalışıyoruz. Pazar günü taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. İlk yarıyı 5 puanla bitirerek ikinci yarıya yapacağımız transferlerle hazır hale geleceğiz. Hedefimiz ligde kalmak” diye konuştu.

 

Tokatspor’un başında 6 maça teknik direktör olarak çıktığını anımsatan Uzunköprü, şunları kaydetti: “Bu 6 maçtan da puan alamadık. Biz bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz göreve gelirken Tokatspor’un durumunu bilerek göreve geldik. Bu hafta sonu ilk galibiyetimizi alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah Tokatspor’un transfer sorununu çözeceğine inanıyorum. Bu takımın, yapılacak bir kaç takviye ile ligde kalacağına inanıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.