Uzuncan: Kartal’ın kalesi emin ellerde! 


Uzuncan: Kartal’ın kalesi emin ellerde! 


Konyasporun kalesinde sıkıntı yok. Yeşil-beyazlı ekibin yetenekli dört kaleciye sahip olduğunu ifade eden kaleci antrenör Atila Uzuncan, İyi bir kadroyla çalışıyoruz.

Kalecilerimizin sezon boyunca üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerine ve Konyaspor’un yeniden Turkcell Süper Lig’e yapacağı dönüşte önemli pay sahipleri olacaklarına inanıyorum” dedi.

Kamp çalışmalarında kalecilerin yavaş yavaş tempo yükselttiklerini ve artık lig için gerekli çalışmaları yüklemeye başladıklarını söyleyen kaleci antrenörü Atila Uzuncan, “İyi bir ekiple birlikte çalışıyorum. Recep Öztürk, Konyaspor camiasını daha önceden tanıyan ve Turkcell Süper Lig tecrübesi olan bir kaleci. Atilla ve Eray milli takım kademelerinde görev yapmış genç ve lig deneyimleri olan arkadaşlarımız. Genç Nazmi’de bizimle birlikte yaptığı antrenmanlarla her geçen gün üzerine yeni şeyler ekleyen bir kalecimiz. Var olan eksiklerin giderilmesi ve sezona en hazır şekilde girmek için gereken çalışmaları yapıyoruz. Kaleciler takımları için önemli isimlerdir. Oyunu geriden çok iyi okuyarak takımı yönlendirirler. Ben Konyaspor’un kaleci antrenörü olarak kendilerinin sezon boyunca üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerine ve Konyaspor’un yeniden Turkcell Süper Lig’e yapacağı dönüşte önemli pay sahipleri olacaklarına inanıyorum. Bunu sezon ilerledikçe takıma yapacakları katkılarla herkes görecek” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.