Üniversitespor Telekom’a bileniyor

Üniversitespor Telekom’a bileniyor

Beko Basketbol Liginde normal sezonunun tamamlanmasına 2 hafta kala nefesler tutuldu. Ligde oynadığı son 3 maçını kaybederek yeniden ateş hattına yaklaşan ve düşme korkusu yaşayan 3 takımdan birisi olan Üniversitespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Türk

Geçtiğimiz hafta 10 maçtır galibiyet alamayan ve imkansızlıklar içinde ligde mücadele eden Aliağa Petkim’e yenilerek hayal kırıklığı yaşayan sarı-mavililer bu maçı bir yana bırakarak tüm dikkatini Telekom maçına çevirdi. Aliağa yenilgisi sonrası görevinden ayrılan antrenör Cengiz Karadağ’ın yerine takımı yardımcı antrenör Gökhan Güney Telekom maçına hazırlıyor.

Önümüzdeki pazar günü Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ekibimizde önemli bir eksiklik bulunmuyor. Son iki haftada önce Türk Telekom ardından da Darüşşafaka ile deplasmanda karşılaşacak sarı-mavililerin ligde kalabilmesi için 1 galibiyet alması yeterli olacak.
Sarı-mavili yönetimde taraftarlara çağrıda bulunarak 1 TL ücretle satışa sunulan biletlere rağbet göstermelerini ve pazar günkü maçta salonu doldurmalarını istedi. Üniversitespor, Kepez ve Aliağa’nin son iki haftayı mağlubiyetlerle kapatması durumunda kalan iki maçını kazanamaması halinde de ligde kalacak takım olacak. Hazırlıklarını cumartesi gününe kadar günde çift idmanla geçirecek olan Üniversitespor, aynı gün kampa girerek müsabaka saatini beklemeye başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.