Üniversitespor Mersin sınavında

Üniversitespor Mersin sınavında

Beko Basketbol Liginde mücadele veren Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor bugün 24. hafta karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligde oynadığı son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen ve tehlike hattından uzaklaşmaya başlayan sarı-mavililerde bugünkü maçında kazanılması durumunda galibiyet serisi 4 maça çıkartılacak. Müsabakayla ilgili tüm hazırlıklarını tamamlayan ve dün sabah Mersin’e giden Üniversitespor kafilesinde moraller yerinde. Mersin’de Taksim Otel’de konaklayan ekibimizde önemli bir eksiklik bulunmuyor. Mersin edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 18.00’da başlayacak maçı; Murat Biricik, Kaan Büyükçil, Osman Sinan İşgüder hakem triyosu yönetecek.

24. HAFTANIN PERDESİ 7 MAÇLA AÇILIYOR
Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine adım adım yaklaşılırken, heyecan ve çekişme de tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonluğa oynayan ekipler, Play-Off öncesinde kadrolarını takviye ederken, gerek orta sıralardaki Play-Off, gerekse de alt sıralardaki ligde kalabilme mücadelesi nefesleri kesiyor. Ligi’de 24. haftanın perdesi bugün yapılacak 7 maçla açılıyor. Ligde haftanın programı şöyle: Bugün: 15.00 Aliağa Petkim-Türk Telekom (Aliağa Enka) 15.30 Kepez Belediyesi-Galatasaray Cafe Crown (Kepez Belediye) 16.00 Casa TED Ankara Kolejliler-Erdemir (TOBB) 17.00 Efes Pilsen-Pınar Karşıyaka (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 17.45 Beşiktaş Cola Turka-Antalya Büyükşehir Belediyesi (BJK Cola Turka) 18.00 OYAK Renault-Banvit (Bursa Atatürk) 18.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Edip Buran). Beko Basketbol Ligi’nde 24. hafta mücadelesi yarın oynanacak Fenerbahçe Ülker, Darüşşafaka Cooper Tires karşılaşması ile sona erecek. Ligde 24. hafta mücadelesinde toplam 3 maç canlı olarak yayınlanacak. Bugün oynanacak Kepez Belediye-Galatasaray Cafe Crown ve Beşiktaş Cola Turka-Antalya Büyükşehir maçları ile birlikte Pazar günü oynanacak Fenerbahçe Ülker-Darüşşafaka Cooper Tires maçı spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.