Üniversitespor hazır

Üniversitespor hazır

Pazar günü Türk Telekom karşısında hayati bir maça çıkacak olan Üniversitespor, çalışmalarını bugün tamamlıyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak rahat bir nefes almak

Beko Basketbol Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren ve ligin son 2 haftasına ateş hattında giren Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da, yarın oynanacak olan Türk Telekomspor maçı hazırlıkları son aşamaya geldi. Ligde oynadığı son üç maçını kaybederek son iki haftaya sıkıntılı giren sarı-mavililer, konuk edeceği lig üçüncüsü Türk Telekomspor’u mağlup ederek ligde kalmayı garantilemek ve son haftaya rahat girmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta Aliağa Petkim’e yenilerek hayal kırıklığı yaşayan ve şok yenilgi sonrası hocasını da kaybeden Üniversitespor’da, istifa eden antrenör Cengiz Karadağ’ın yerine, takımı Telekom maçına yardımcı antrenör Gökhan Güney hazırladı. Bugün yapacağı son idmanla hazırlıklarını noktalayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak olan Üniversitespor’da camianın galibiyete kilitlendiği belirtildi. Yarınki karşılaşmada taraftar desteğine de ihtiyaç duyan Üniversitespor yönetimi basketbol severlere çağrıda bulunarak salonu doldurmalarını ve müsabakanın sonuna kadar takımı desteklemelerini istedi.
Casa Ted Kolejliler’in erken veda ettiği ligde düşme hattında 3 takım arasında büyük heyecan yaşanıyor. Temsilcimizi evinde mağlup eden Aliağa Pektim, ligde kalma umutlarını kalan 2 haftaya taşırken, evinde Efes’e 79-90 mağlup olan Antalya Kepez de kümede kalmak için son kozlarını oynayacak. Kalan 2 haftada 3 takımın maçlarına bakıldığında büyüklerle maçı olmayan Antalya Kepez, hem Üniversitespor’dan hem de Aliağa Petkim’den bir adım önde bulunuyor. Antalya temsilcisi bu hafta evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile, son hafta ise deplasmanda Oyak Reno ile karşılaşacak. Aliağa Petkim 29.hafta karşılaşmasında Galatasaray Cafe Crown’a konuk olacak, ligi evindeki Erdemir maçıyla noktalayacak. Üniversitespor ise son maçta Darüşşafaka ile deplasmanda yapacağı maçla noktalayacak.
29. HAFTA HEYECANI DEVAM EDİYOR
Beko Basketbol Ligi’nde 29. hafta heyecanı dün oynanan Casa TED Ankara Kolejliler ile Oyak Renault arasında oynanacak maç ile başladı. Ligin 3. sırasında yer alan Fenerbahçe Ülker, bugün deplasmanda Erdemir’e konuk olacak. Geride kalan 28 haftada Sarı Lacivertliler 20 galibiyet elde ederken, 10. sırada bulunan Erdemir ise 12 galibiyet topladı. Erdemir ile Fenerbahçe Ülker arasında Erdemir Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak ve Spormax’dan naklen yayınlanacak. Bugün oynanacak bir diğer mücadelede ise Pınar Karşıyaka ile Beşiktaş Cola Turka karşılaşacak. Karşıyaka Spor Salonu’nda 16.00’da başlayacak mücadeleyi de basketbol severler SKY Türk’den naklen izleyebilecek. Beko Basketbol Ligi’nin lideri Efes, ligin 6. sırasında bulunan Antalya Büyükşehir Belediye’yi konuk edecek. Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda bugün oynanacak karşılama 18.00’de başlayacak. 28. haftadaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe Ülker’e mağlup olan Galatasaray Cafe Crown ise 29. haftada Aliağa Petkim’i konuk edecek. Yarın Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 16.00’da başlarken SKY Türk’ten naklen yayınlanacak. Üniversite Telekom maçının yanı sıra yarının oynanacak diğer karşılaşmaları ise şöyle: 16.00 Kepez Belediye–Mersin Bşb. (Kepez Belediyesi Spor Salonu) 16.00 Banvit–Darüşşafaka Cooper Tires (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.