Üniversitespor Gamateksi ağırlıyor

Üniversitespor Gamateksi ağırlıyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Başkent Gençlik galibiyetinin moraliyle yarın evinde Gamateks Pamukkale Üniversitesi karşısında

Torku Selçuk Üniversitespor-Gamateks Pamukkale Üniversitesi arasında oynanacak olan müsabaka yarın(cumartesi) saat 16.00’da Kampus 19 Mayıs Torku Arena’da başlayacak. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor. Üst üste alınan iki mağlubiyet sonrası kendine gelen sarı-mavililer, rakibini yenip bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizin baş antrenörü Halil Üner, “Kendi sahamızda Gaziantep karşısında yenilmek, elbette bizleri de üzmüştü. Ne var ki, bu yenilgiyi Başkent Gençlik karşısında aldığımız farklı galibiyetle telafi ettik. Hedefimizde asla bir sapma yok. Sporun içinde yenmek de var, yenilmek de. Sezon sonunda istediğimizi elde edip, BEKO Basketbol Ligi’ne çıkacağımıza inanıyorum. Torku Selçuk Üniversitespor, bu ligin en kaliteli takımlarından birisidir. Favori kelimesini kullanmak istemiyorum, çünkü her zaman ihtiyatlı davranmak ve konuşmak zorundayız” diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri Tayfun Yenikaynak, üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Başkent Gençlik galibiyetinin takım için adeta ilaç gibi geldiğini belirterek, “Önümüzde Pamukkale Üniversitesi maçı var. Taraftarımızın desteği ile kazanıp yeni bir seri başlatmak amacındayız” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi olarak sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ifade eden Yenikaynak, “Hedefimiz son iki sezonda kıl payı kaçırdığımız Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon yükselmek. Bunun için iyi bir kadro kurduk. Takımımız sezon hazırlıklarına geç başlamasına rağmen lige iyi bir başlangıç yaptı ama son dönemde özellikle hedef takımlara karşı galip gelemedik. Üst üste aldığımız iki yenilgiden sonra deplasmandaki Başkent Gençlik maçı çok önemliydi. Bu bilinçle sahaya çıktık. Kağıt üstünde favori olduğumuz bu maçı da rahat bir şekilde kazandık. Teknik kadro ve oyuncuları kutluyorum. Önümüzdeki zorlu Pamukkale Üniversitesi maçı var. Sahamızda oynayacağımız bu maçı da taraftarımızın desteği ile kazanıp yeni bir seri başlatmak istiyoruz” diye konuştu.
11. HAFTA HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 11. hafta maçları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Oynanacak olan 10 karşılaşmanın ilkinde Tenis Eskrim Dağcılık, yenilgisiz lider Genç Telekom’u ağırlayacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadele saat 13.00’te başlayacak. Lig’de yarın(cumartesi) toplam 8 maç yapılacak ve 14.30’daki mücadelelerde Gelişim Koleji, Best Balıkesir’i; Final Gençlik de Orman’ı konuk edecek. Saat 15.00’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Başkent Gençlik ve Vestel-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaşmaları oynanacak. Selçuk Üniversitesi-Gamateks PAÜ ile Optimum TED Ankara Kolejliler - Uşak Üniversitesi Belediyespor maçlarının başlama saati de 16.00 Günün son mücadelesi ise 17.00’de Maliye Milli Piyango ile Darüşşafaka arasında olacak. TB2L’de yarın ise 2 maç var. Her ikisi de 17.00’de başlayacak olan maçlarda Tire Belediyesi, Akhisar Belediyesi’ni ağırlarken, Pertevniyal de Garanti Koza İstanbulpor deplasmanında galibiyet arayacak.
Ligde 11. haftanın programı şöyle: Bugün: 13.00 TED-Genç Telekom (Abdi İpekçi S.S.) 14.30 Gelişim Koleji-Best Balıkesir (Gelişim Koleji S.S.) 14.30 Final Gençlik-Orman (Final Okulları S.S.) TBF TV 15.00 İstanbul BŞB-Başkent Gençlik (Bayrampaşa S.S.) 15.00 Vestel-Gaziantep Büyükşehir (Manisa Atatürk S.S.) 16.00 Selçuk Üniversitesi-Gamateks PAÜ (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs S.S.) 16.00 Optimum TED Ankara Koleji-Uşak Üniversitesi Bld. (TOBB S.S.) 17.00 M. Milli Piyango-Darüşşafaka (Ankara Atatürk S.S.) Yarın: 17.00 Tire Belediyesi-Akhisar Belediye (Tire S.S.) 17.00 Garanti Koza İstanbulspor-Pertevniyal (Zeyyad Baykara S.S.).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.