Üniversite’nin zor virajı

Üniversite’nin zor virajı

Üst üste iki haftadır kazanmayı başaran Üniversitespor, bugün Kepez Belediyesporu konuk ediyor. Kritik bölgeden uzaklaşmanın hesaplarını yapan sarı-mavililer, evinde galibiyet istiyor

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele veren ve alt sıralardan süratle uzaklaşmak isteyen Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor, kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Kepez Belediyespor ile bugün çok kritik bir maça çıkacak. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda bugün saat 16.00’da başlayacak maçı basketbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecekler. Karşılaşmayı Engin Kenarman, Mehmet Serdar Ünal ve Alper Altuğ Köselerli hakem triyosu yönetecek. Normal sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala kritik bölgede yer alan sarı-mavililer, zorlu maçı kazanarak iyice rahatlamak istiyor. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak çıkışa geçen ve önemli bir seri yakalayan Üniversitespor’da moraller ise yerinde.

Uyuşturucu sorunu nedeniyle iki yabancı oyuncusuyla yollarını ayırdıktan sonra transfer arayışlarına başlayan ve geçtiğimiz gün Leroy Hickerson ile anlaşan sarı-mavililer, 4. yabancı içinde denemeye aldığı Maurice Smith ile anlaştı. Ekibimizde iki yabancı oyuncuda Kepez karşısında forma giyebilecek. Üniversitespor’un son transferi Smith, Güney Kıbrıs Rum Ligi’nde 15 sayı, 4 ribaund ve 3.5 asist ortalamasıyla oynadı. Sarı-mavili yöneticiler Smith ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını açıkladılar.
Kepez Belediyespor ile sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak Üniversitespor’da müsabakayla ilgili tüm hazırlıklar tamamlanırken, geçtiğimiz hafta TED maçında burnu kırılan İlker’in özel bir maske ile oynayabileceği bildirildi. Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, iki takım içinde kritik bir maç olduğunu belirterek, “Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanıp seriye devam etmek istiyoruz” dedi.
Beko Basketbol Ligi’nde 23. hafta mücadelesi bugün oynanacak 4 maç ile devam edecek. Günün ilk karşılaşmasında ligde 3. sırada yer alan Galatasaray Cafe Crown, ligin son sırasında yer alan ve ligde kalması mucizelere bağlı Casa TED Ankara Kolejliler’i konuk edecek. Bugün oynanacak diğer 3 karşılaşma ise aynı saatte başlayacak. Düşme hattında yer alan ve galibiyete ihtiyacı olan Aliağa Petkim, evinde Efes Pilsen’i konuk ederken, ligde aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen Banvit de, evinde Mersin Büyükşehir Belediye’yi konuk edecek. Haftanın bir diğer maçında ise düşme hattından kurtulmaya çalışan Kepez Belediye, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi deplasmanına çıkacak. Beko Basketbol Ligi’nin 23. hafta mücadelesinde bugün 2 karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray Cafe Crown-Casa TED Ankara Kolejliler maçları Spormax ekranından canlı olarak yayınlanırken, Cumartesi günü oynanacak Darüşşafaka Cooper Tires-Beşiktaş Cola Turka maçı ise SKY Türk’ten yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.