Üniversite’den jest

Üniversite’den jest

Üniversitenin maçlarını oynadığı 19 Mayıs Arenanın ismi değiştirildi. Üniversite yönetimi kendilerine maddi destek bulunan Şekere salonun ismini Torku Arena yaparak anlamlı bir jest yaptı

Konya’da basketbolun kalbi bundan böyle Torku Arena’da atacak. Türkiye Erkekler. Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı yönetim kurulu, geçmiş yıllarda kulübe maddi ve manevi açıdan önemli destekler veren Konya Şeker AŞ’ye jest yaparak, Alaaddin Keykubat Yerleşkesi’nde bulunan 19 Mayıs Spor Salonu’nun isminde değişikliğe gitti. Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar çerçevesinde spor salonunun isminin Torku Arena olmasına oy birliği ile karar verdi. Alınan karar çerçevesinde salonun iç ve dış cephe giydirme çalışmaları başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Konya Şeker AŞ ve özellikle Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Konuk kulübümüze büyük katkılar sağladı. Ekonomik açıdan Konya’dan en büyük desteğini Konya Şeker’den aldık. Sayın Konuk’un her ortamda ve fırsatta Selçuk Üniversitesi’ne yapmış olduğu maddi ve manevi destekler bizi ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir. Selçuk Üniversitesi olarak bu destekleri karşılıksız bırakmama adına Konya Şeker’in vizyondaki üst markalarından Torku’nun ismini kapalı spor salonumuza isim olarak verdik. Bundan böyle spor salonumuzun adı Torku Arena olarak değiştirilmiştir. Yönetim Kurulu olarak isim değişikliğini onayladıktan sonra salonda gerekli düzenlemeler için çalışmalara başladık. İç ve dış cephe giydirme çalışmalarımız sürüyor. İnşallah spor salonumuz 10-12 Ekim’de oynanacak Türkiye Kupası C Grubu Eleme müsabakalarına yetişecek. Şahsım, kulübüm ve üniversitesi camiası adına Konya Şeker AŞ’ye ve Genel Başkan Recep Konuk’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.