Üniversite’de tempo yoğun

Üniversite’de tempo yoğun

Selçuk Üniversitespor Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ve Genel sekreter Mustafa Azman lig başlayıncaya kadar takımın bütün eksiklerinin giderileceğini söylediler

Yeni sezonda T2BL’de mücadele edecek olan Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları oynanan özel maçlarla devam ediyor. Daha önce Uşak Belediyespor ile sahasında karşılaşan sarı-mavili ekip bu maçlardan sonra ise Ankara’da katıldığı turnuvada moral depoladı. Selçuk Üniversitesi özel maçlar serisini Bursa’da sürdürüyor. Sarı- mavili ekip buradaki son maçını bugün saat 12.00’de Genç Banvit takımı ile oynayacak.   
Çalışmalara hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk Üniversitespor Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ile Genel Sekreter Mustafa Azman lig öncesi yapılacak olan turnuvalar ve özel maçlarla takımın istenilen düzeye geleceğini ifade ederek “Biz bu yola çıkarken önce üniversitemizin değerli yöneticilerine daha sonra da sporsever öğrencilerimize güvendik. Lig hazırlıklarına geç başlamamıza rağmen büyük mesafeler kaydettiğimizi düşünüyorum. Lig başlayana kadar hazır duruma gelip zirve hedefi ile mücadele edeceğiz. Camia olarak bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyorum” dedi.
Tecrübeli çalıştırıcı İsmail Beleş ise bu takımın tüm eksikliklerini gidererek arzulanan seviyeye geleceklerine inandıklarını söyledi. Çalışmalara geç başladıkları için lig hazırlıklarına oldukça tempolu bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Beleş; “İç transferi çok kısa bir sürede tamamladık. Dış transferde ise geçtiğimiz günlerde renklerimize bağladığımız Amerikalı ile istediğimizi aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonra oynayacağımız hazırlık maçlarında ortaya koyduğumuz performansa göre karar vereceğiz. Takım içinde bulunan eksiklerimizi bu maçların neticesinde görerek ihtiyacımız olan mevkilere tecrübeli isimler kazandırmaya düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızı lig başlayana kadar tamamlayıp sezona sorunsuz bir şekilde başlamak istiyoruz. Hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne yeniden yükselebilmek için mücadele edeceğiz. Bu hedefimiz için gereken tüm çalışmalarımızı lig başlayana kadar tamamlayacağız” diye konuştu.
Bursa turnuvasından sonra Uşak Turnuvasında çok daha ciddi maçlarla takımın daha istikrarlı bir havaya kavuşacağına inandıklarını ifade eden Kaftanoğlu ve Azman “Bizler yönetim olarak göreve gelirken bu şehirde basketbol sporunun ve heyecanın sona ermemesi için seve seve bu anlamlı ancak zor görevi üstlendik. Şimdi yönetim olarak tek bir hedefimiz var oda bu takımı yeniden BEKO basketbol ligine çıkarabilmek. Bu hedef doğrultusunda yönetim olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.