Üniversite'de moraller yerinde

Üniversite'de moraller yerinde

Selçuk Üniversitesi'nde zirve keyfi devam ediyor. Sarı-mavililer, şampiyonluk yolundaki güçlü rakiplerinden Darüşşafaka'yı yenerek hedefe bir adım daha yaklaştı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi'nde zirve keyfi devam ediyor. Geride kalan haftada şampiyonluk yolundaki güçlü rakiplerinden Darüşşafaka'yı yenerek hedefe bir adım daha yaklaştı. Zorlu mücadelenin ardından konuşan Torku Selçuk Üniversitesi antrenörü Ajlan Kavasoğlu zor ama zevkli bir maç olduğunu ifade etti. Kavasoğlu zor maçlar oynamayı seven bir ekip olduklarını ifade ederek, “ Zor bir maç oldu. Bu tip maçlarda iki ekipte basketbol oynamayı düşündüğü için ortaya zevkli bir oyun çıkıyor.Biz de ekip olarak bu tip maçları seviyoruz. Drarüşşafaka iyibir takım. Ekip olarak iyimücadele ediyorlar.Sonuç olarak böyle bir maçı galip tamamlamak bizim için önemliydi.Ligde önemli bir rakibimizdi.Şimdi Önümüzdeki hafta oynayacağımız rakibe hazırlanacağız. Devreyi de lider bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Ligin 16. haftası sonae erdi. Zorlu haftada oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Uşak Universitesi-İzmir Büyükşehir Belediye 88-61, Gelişim Koleji 71-67 Final Gençlik, Pİ Koleji 59-84 Bandırma Kırmızı, İstanbul Büyükşehir Belediye 67-80 Vestel, Maliye Milli Piyango 122-119 Yeşilgiresun Belediye, Best Balıkesir Basketbol 65-78 Başkent Gençlik, Torku Selçuk Universitesi 84-79 Darüşşafaka, Fibrobeton İstanbulspor 62-76 Trabzonspor Basketbol, Akhisar Belediye 73-68 Pertevniyal. 17. hafta maçları: Final Gençlik-İstanbul Büyükşehir Belediye, İzmir Büyükşehir Belediye-Fibrobeton İstanbulspor, Vestel-Maliye Milli Piyango, Başkent Gençlik-Torku Selçuk Universitesi, Pertevniyal-Mackolik.com Uşak Universitesi, Trabzonspor Basketbol-Pİ Koleji, Yeşilgiresun Belediye-Akhisar Belediye, Bandırma Kırmızı-Best Balıkesir Basketbol, Darüşşafaka-Gelişim Koleji.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.