Üniversite’de keyifler kaçtı

Üniversite’de keyifler kaçtı

Lige iyi başlangıç yapan Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde art arda alınan yenilgiler moral bozdu. Sarı-mavili ekip aldığı yenilgilerle evindeki performansını da kaybetmeye başladı

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler kaçtı. Zorlu bir maç periyoduna giren sarı-mavili ekip önce sahasında Galatasaray, ardından deplasmanda Fenerbahçe’ye ve evinde Pınar Karşıyaka’ya yenilerek büyük bir düşüş içerisine girdi. Torku Selçuk Üniversitesi Baş antrenörü Cengiz Karadağ, Pınar Karşıyaka maçında takımın çok sayı yemesiyle ilgili olarak oyuncularını eleştirdi. Karadağ, kendini evinde 98 sayı yenirse maçı kazanamayacaklarını söyledi. Karşıyaka’yı aldığı galibiyetten dolayı kutladığını belirten Karadağ, “Rakibimizi aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Evinizde 98 sayı yerseniz maçı kazanamazsınız. Özellikle 3. periyotta yapılan savunma hataları, maç dengede geçerken bir anda rüzgarı Karşıyaka’ya çevirdi. Rakibimizin attığı 26’da 13 üçlük isabeti çok ciddi bir yüzde. Ofansif olarak iyi maç çıkardılar. Burada önemli 2 faktör var. Bunlardan birincisi, Karşıyaka’nın iyi bir hücum takımı olması, ikincisi ise bizim savunmada hiçbir şey yapmamamız. Lig devam ediyor ve bu maçtan gereken dersleri çıkarmalıyız. Çok kritik bir süreç başlıyor bizim adımıza. Bundan sonraki her maç final niteliğinde olacak. Bundan sonra yapılması ne gerekiyorsa takım olarak yapacağız” dedi.

SAVUNMAMIZDA SIKINTI VAR

Torku Selçuk Üniversitesi takım kaptanı Murat Yolcu savunmada sıkıntı yaşadıklarını belirtirken, antrenörlerinin bu soruna çözüm bulacağını söyledi. Yolcu, “Karşıyaka hem Avrupa hem de ligde mücadele eden güçlü bir takım. Bu tür maçları kaldırabilecek kondisyon ve oyuncu kadrosuna sahipler. Çok yüzdeli bir maç çıkardı rakibimiz. Savunmada sıkıntı yaşıyoruz fakat koç buna çözüm bulacaktır. Zorlu bir periyottan geçtik. İyi bir takımız. Önümüzde 5 maçlık önemli bir süreç var. En kısa sürede toparlanarak önümüzdeki maçlarda gerçek gücümüzü göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.