Üniversite yeniden zirvede

Üniversite yeniden zirvede

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 13. haftasında geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediye ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 13. haftasında geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediye ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu rakibini 88-77 mağlup etmeyi başaran yeşil-beyazlılar puanını 24'e çıkardı ve ligin zirvesine oturdu. Bir başka deyişle sarı-mavililer iki haftalık aradan sonra Maliye Milli Piyango'ya verdiği emanetini yeniden devraldı. Sarı-mavililer ligin 14. haftasında kendi salon ve seyircisi önünde Vestel'i konuk edecek. Bugün hazırlıklarına başlayacak olan temsilcimizde önemkli bir eksik bulunmuyor. Torku Selçuk Üniversitesi ile Vestel karşılaşması 22 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Ligin 13. haftası birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yenmeyi başaran Selçuk Üniversitesi liderliği yeniden ele geçirdi. İki haftadır zirvenin sahibi olan Maliye Milli Piyango evine ağırladığı Gelişim Koleji'ne101-91 mağlup oldu ve puanını 23 yaptı. Maliye aldığı bu sonuçla averajla 3. sıraya geriledi. Başkent Gençlik'i 65-59 mağlup eden Mackolik.com Uşak  Universitesi puanını 23 yaptı ve ligin ikinci sarısına yükseldi. 13. haftada alınan sonuçlar ve 14. hafta maçları ise şöyle.

13. hafta sonuçları: Final Gençlik 98-81 Pİ Koleji, İzmir Büyükşehir Belediye 57-84 Pertevniyal, İstanbul Büyükşehir Belediye 77-88 Torku Selçuk  Universitesi, Maliye Milli Piyango 91-101 Gelişim Koleji, Vestel 78 -53 Best Balıkesir Basketbol, Başkent Gençlik 59-65 Mackolik.com Uşak  Universitesi, Trabzonspor Basketbol 66-62 Yeşilgiresun Belediye. Ligin 13. haftası dün oynanan Bandırma Kırmız-Akhisar Belediye ve Darüşşafaka-Fibrabeton İstanbulspor maçları ile sona erdi.

14. hafta maçları: Gelişim Koleji-İstanbul Büyükşehir Belediye, Pİ Koleji-Darüşşafaka, Best Balıkesir Basketbol-Final Gençlik, Torku Selçuk Universitesi-Vestel, Yeşilgiresun Belediye-İzmir Büyükşehir Belediye, Fibrabeton İstanbulspor-Başkent Gençlik, Akhisar Belediye-Trabzonspor Basketbol, Pertevniyal-Maliye Milli Piyango, Mackolik.com Uşak Universitesi-Bandırma Kırmızı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.