Üniversite üzgün

Üniversite üzgün

Fenerbahçeye farklı yenilen Üniversitede üzüntü hakim. Koç Karadağ, 3. periyodun kopukluğu neticesinde maçın skorunun oluştuğunu ve aldıkları sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söyledi

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, geçtiğimiz Cuma akşamı ligin 27. haftasında kendi evinde Fenerbahçe Ülker’le karşı karşıya geldi. Ligin alt tarafından bir an önce kurtulmanın hesaplarını yapan temsilcimiz aldığı 97-53’lük yenilgi ile hem moral kaybetti hemde kalan haftalar için ağır bir yara aldı. 44 sayı farkla mağlup olan sarı-mavililer bu sonuçla puanını 37 yaptı ve bir maç fazlası ile 12. sıraya yükseldi. Temsilcimizin sıralamadaki yerinin değişip değişmeyeceği bugün oynanacak Banvit-Aliağa Belediyespor maçı ile belli olacak.

Zorlu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Cengiz Karadağ, Fenerbahçe Ülker’in net bir galibiyet aldığını söyleyerek, “İlk devre gereken direnci gösterdik. Fakat üçüncü periyodun ilk 4 dakikasında zayıf kaldığımız için rakibimizin de potansiyelinden dolayı fark oluştu. Üçüncü periyodun kopukluğu neticesinde maçın skoru oluştu. Biz kendi basketbolumuzu oynamaya çalıştık. Ancak yapmış olduğumuz 24 top kaybı ve ofansif anlamda üretken olamamamız bizi kötü etkiledi. Önümüzde 3 maçımız kaldı. Bu 3 maçtan minimum 2 galibiyet almalıyız. Kalan maçlarımızda gereken konsantrasyonu göstereceğiz” dedi.
Sarı Lacivertli oyuncu Damir Kaan Mrsic maçta çok iyi oynadıklarını belirterek, “Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bugün iyi oynamadı. Biz maça çok iyi konsantre olmuştuk. Güzel oyunla farklı bir galibiyet aldık. Bu maç haftaya oynayacağımız Galatasaray maçı iyi bir için prova oldu. Bütün arkadaşlarım verilen şansı iyi değerlendirdi. Haftaya oynayacağımız derbiyi aynı istek ve arzuyla kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Ömer Onan, geçen hafta mağlup oldukları maçı Selçuk Üniversitesi maçıyla telafi ettiklerini ifade ederek, “Play-off maçlarından önce ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Rakibimiz elinden geldiğince mücadele etmeye çalıştı. Sert savunma ve iyi hücumla farkı açarak maçı kopardık. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’ne başarılar diliyorum. Umarım ligde kalırlar” ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli basketbolcu Oğuz Savaş da kendileri için çok iyi bir galibiyet olduğunu belirterek haftaya oynayacakları Galatasaray Cafe Crown maçında da galip gelmek istediklerini söyledi.
POTADA GÜNÜN MAÇI BANVİT-ALİAĞA
Basketbol liginde 27. hafta heyecanı bugün yapılacak üç maçla dinecek. Cuma günü iki, Cumartesi günü de 3 karşılaşma yapılan ligde bugün, en önemli karşılaşma Bandırma Banvit ile ligde kalma uğraşı veren Aliağa Belediyespor arasında oynanacak. Bu karşılaşmanın sonucu, ligde düşme tehlikesi yaşayan Mutlu akü Üniversitespor’u da yakından ilgilendiriyor. Potada liginin en eski takımlarından olan, ancak bu yıl başarılı olamayarak küme düşen ilk takım olan Casa TED Kolejliler, yine ligde kalma mücadelemsi veren Kepez Belediyespor’u konuk edecek. Tehlike hattının hemen üzerinde yer alan takımlardan Erdemir ile Oyak Reno ise Erdemir spor salonunda karşı karşıyla gelecek. Bugün üç maçta saat 16.00’da başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.