Üniversite Trabzon önünde

Üniversite Trabzon önünde

Selçuk Üniversitesi 2. hafta maçında yarın Trabzon'a konuk olacak

Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’da başlayacak. Maçı Ozan Çakar, Serkan Sert ve Aydın Karaçam hakem triosu yönetecek

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk parolasıyla mücadele veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ikinci hafta maçında bugün Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 17.00’da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen maçta Ozan Çakar başhakem olarak görev yapacak. Çakar’ın yardımcılığını ise Serkan Sert ve Aydın Karaçam üstlenecek. Sezona Bandırma galibiyetiyle giren Torku Selçuk Üniversitesi, kritik deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. Trabzon'un şampiyon adayları arasında yer aldığını hatırlatan Antrenör Aclan Kavasoğlu, “Sezona da yenilgiyle başladılar. Bu nedenle bizim maça daha çok önem vereceklerdir. Ancak bizde hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Bandırma karşısındaki iyi oyunumuzu Trabzon deplasmanında d sergileyeceğimize ve galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi. Sarı-mavili oyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve camiaya galibiyet sözü verdikleri belirtildi.
Öte yandan ligde ikinci hafta perdesi dün oynanacak tek maçla açıldı. Sezona yenilgiyle başlayan Final Gençlik kendi seyircisi önünde Maliye Milli Piyango ile karşılaştı. Diğer maçların programı ise şöyle. Bugün: 13.00 Pertevniyal-Pi Koleji, 14.00 İzmir B.B.-Best Balıkesir, 16.00 Başkent Gençlik-İstanbul B.B., 17.00 Trabzonspor-Torku Selçuk Üniversitesi, 17.00 Yeşilgiresun Belediye-İstanbulspor, 18.00 Akhisar-Uşak. Yarın: 14.00 Bandırma-Gelişim, 17.00 Darüşşafaka-Vestel. Selçuk Üniversitesi’nin kulüp Başkanı Yunus Derebağ, “Bu sezona da galibiyetle başlayarak, iddiamızı herkese gösterdik” dedi Derebağ; “Trabzon deplasmanına galibiyet için gidiyoruz. Onlar da sezona Bandırma gibi şampiyonluk parolasıyla hazırlandılar. Bir başka deyişle Bandırma maçının ardından erken final niteliğinde bir maç daha oynayacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. 2’de 2 yapacağımıza inanıyoruz. Lig geçen sezondan daha zorlu geçecek gibi. 1. Lig’den düşen Bandırma Kırmızı ve Trabzonspor’un yanı sıra Gelişim Koleji ve Maliye Milli Piyango da iyi kadro kurdu. Ancak biz camia olarak hedefe kilitlendik, engelleri bir bir geçip 1. Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.