Üniversite Mersinde özel maç yapacak

Üniversite Mersinde özel maç yapacak

Takımın başına Halil Ünerin getirilmesi ile yoğun bir çalışma temposuna giren Torku Selçuk Üniversitesi bugün Mersine giderek BEKO Basketbol ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor ile bir

Torku Selçuk Üniversitesi yeni baş antrenörü Halil Üner ile yeni ve yoğun bir döneme girdi. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır teknik heyetin isteği üzerine lig maçlarının yanı sıra üç dört hazırlık maçı programının yapıldığına dikkat çekerek “Hocamızın isteği üzerine takımımız Mersine giderek Mersin Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacaklar. Yönetim kurulu gibi yeni teknik adamımız da bu takıma ve sporculara güveniyor. Takımımız şimdi çok daha fazla çalışıp istenilen düzeye gelecek. Bizim takıma olan güvenimizde en ufak bir sapma yok” dedi.
Öte yandan takımda sakatlıkları nedeni ile hafta sonunda oynanan Başakşehir maçında takımdaki yerlerini alamayan Hakan Üsküplü ile Cihat’ın da tedavileri sürüyor. Kulübün sağlık heyeti her iki oyuncunun da hafta sonu Konya’da oynanacak olan İstanbul Tenis Dağcılık maçına yetiştirilmesine çalışıldığını belirttiler.  Torku Selçuk Üniversitespor Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle moral buldu. Sarı-mavili ekip bu moralle yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Hafta sonu sahasında İstanbul temsilcisi Tenis Eskrim Dağcılık’ı konuk edecek sarı-mavili ekip bu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Selçuk Üniversitespor bu maçı da kazanarak üst sıralara doğru ilerlemek istiyor. Hafta sonu oynanacak zorlu maçta taraftarlarını yanlarında görmek isteyen sarı-mavili yönetim taraftarlarına çağrı mesajında bulundu ve bu maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi. Selçuk Üniversitespor Tenis Eskrim ve Dağcılık’la Cumartesi günü Torku Arena’da karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.