Üniversite Mersin yolcusu

Üniversite Mersin yolcusu

Ligde seri galibiyetler alarak rahatlayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi yarın 18:00de Mersin ile karşılaşacak. Sarı-mavililer Mersine bu sabah 8:00de karayolu ile gidecek.Kafile başkanı Murat Çetinkaya.

BEKO Basketbol Ligi’nde 24.haftada Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, zorlu maç için bu sabah 8:00’de karayolu ile Mersin’e hareket edecek. Temsilcimizde kafile başkanlığını Murat Çetinkaya yapacak. Sarı-mavililer Mersin’de Taksim İnternational Hotel’de konaklayacak. Temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Karşılaşma yarın saat 18:00’de Mersin Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak. Bu maçın hazırlıklarına dün nokta koyan sarı-mavililer akşam saatlerinde yaptığı antrenmanda ikiye ayrılıp maç yaptı. Mersin ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak sarı-mavililerde gözler galibiyetten başka bir şey görmüyor. Üst üste 3 kez kazanarak havaya giren Üniversitespor, Mersin deplasmanında galibiyet serisini 4’e çıkarmak için mücadele edecek. Sezon başından bu yana istikrarı bir türlü yakalayamayan, bir kazanıp bir kaybeden sarı-mavili ekip, 3 hafta kazanarak hem küme düşme hattında nefes aldı hem de Play-Off hedefini yeniden düşünür oldu. Mersin karşısına 32 puanla 12.sırada çıkacak temsilcimiz, bu karşılaşmayı kazanıp Play-Off yolundaki rakiplerin Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka’nın kaybetmesini bekleyecek. Temsilcimizin Mersin deplasmanında terleyeceği günde Pınar Karşıyaka Efes’e, Banvit, Oyak Reno’ya, Darüşşafaka ve Fenerbahçe Ülker’e konuk olacak. Rakiplerinin de zorlu maçlara çıkacağı düşünüldüğünde Üniversitespor, Mersin deplasmanından galibiyetle dönmesi halinde çok rahatlamış olacak.

ÇETİNKAYA: TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Mersin maçıyla ilgili tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Ligde bu saatten sonra hiçbir takımdan çekinmeyeceklerini vurgulayan Çetinkaya, Son haftalardaki çıkışımızı Mersin deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Yeni oyuncularımızın da uyum sorununu aşmasıyla daha başarılı olacağız. Şu an için hiçbir sorunumuz yok. Mersin maçına çok iyi hazırlandık. Bu zorlu deplasmandan da galibiyetle dönerek 4'te 4 yapmak ve kalan haftalara Play-Off hedefiyle çıkmak istiyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.